Startą tradiciniam turnyrui 9.45 val. duos Lietuvos čempionų treneris Šarūnas Jasikevičius, o krepšinio ir tinklinio aikštelėse kovos startuos nuo 10.00 valandos.

Turnyrui įsibėgėjus 11.30 val. prasidės loterija į Lietuvos atvirojo 3×3 krepšinio čempionatą, kurioje vienas laimingasis gaus nemokamą dalyvavimą savo komandai. Kiti užsiregistravę sulauks 15 eurų nuolaidos savo komandai.

Iš kart po to žiūrovai bus laukiami specialiai įrengtoje regbio aikštelėje. Joje įvyks parodomosios regbio rungtynės ir visus norinčius įtrauksiančios nuotaikingos pramogos.

Apie 13.00 val. turnyre pasirodys žalgiriečiai Vasilije Micičius, Kevinas Pangosas, Axelis Toupane, Edgaras Ulanovas, Antanas Kavaliauskas ir Martynas Sajus. „Žalgirio“ krepšininkai su dalyviais bei žiūrovais įsiamžins fotosesijoje, o po to dalyvaus Lietuvos atvirojo 3×3 krepšinio čempionato bei „Minuso daugiakovės“ žaidimuose, kuriuos praves ir komentuos „Žalgirio“ balsas ir rungtynių pranešėjas aktorius Andrius Žiurauskas.

Paskanavus jubiliejaus proga sukurtų skanėstų, paaiškės ir pirmieji nugalėtojai jauniausiųjų (1 grupės) bei mišrios grupės varžybose. Šių grupių finalus stebės taiklioji „Žalgirio“ rankelė Artūras Milaknis, išrinksiantis naudingiausius žaidėjus ir scenoje apdovanosiantis geriausias komandas.

Vienu iš šventės akcentų taps 14.35 val. turnyro rėmėjo KPMG surengtas integruoto krepšinio mačas. KPMG aikštelėje vyksiančiose rungtynėse pasirodys Eurolygos čempionas Tomas Masiulis, ilgametis komandos žaidėjas Darius Sirtautas, 40-metį švenčiantis Vidas Ginevičius, charizmatiškoji „Žalgiris TV“ laidų vedėja Dalia Belickaitė ir negalią turintys žaidėjai.

Po parodomųjų integruotų krepšinio rungtynių, sporto šventėje apsilankys naujas „Žalgirio“ penketukas, kurį sudarys dukart NBA čempionas Beno Udrihas ir jaunieji žalgiriečiai Paulius Valinskas, Gytis Masiulis, Martynas Arlauskas bei Rokas Jokubaitis.

Šie penki žalgiriečiai taip pat sudalyvaus fotosesijoje ir išbandys savo jėgas „Minuso daugiakovės“ bei „Karavano“ žaidimuose, o P.Valinskas bus atsakingas už 2 grupės naudingiausio žaidėjo išrinkimą.

Tuomet savo sunkų ir atsakingą darbą atliks paskutiniu metu žibantis Brandonas Daviesas. „Žalgirio“ bokštas stebės 3 ir 4 grupės lemiamas kovas, išrinks geriausius žaidėjus bei ant scenos apdovanos 2, 3 ir 4 krepšinio grupių nugalėtojus bei tinklinio varžybų prizininkus.

Atsakingas darbas laukia ir Lietuvos čempionų skrajūno Aarono White‘o, kuris rinks naudingiausius krepšininkus iš pačių vyriausių krepšinio grupių ir ant scenos apdovanos tiek juos, tiek rėmėjų-žurnalistų grupės geriausiuosius.

Ypatingo dėmesio ir originalaus Eurolygos kamuolio su visų žalgiriečių parašais sulauks specialią užduotį įvykdę nuolatiniai turnyro dalyviai. Jiems tereikia atvykti su visų dešimties iki šiol vykusių „Žalgirio“ 3×3 turnyrų marškinėliais. Atskiru „Grand Spa Lietuva“ prizu bus apdovanota ir originaliausiu pavadinimu turnyre žaisianti komanda – „Šarai, seniuks, maladec esi!“.

Primename, kad krepšinio kovos įgauna dar didesnę prasmę, mat vyriausiųjų grupės nugalėtojai žengs į tarptautinį turnyrą ir pateks į „Kaunas Challenger 2018“ turnyrą, kuriame turės progą pakovoti dėl piniginių prizų.

Paulius Jankūnas "Žalgirio" 3x3 turnyre (Lino Žemgulio nuotr.)

Kauno „Žalgirio“ 3×3 turnyras, 2018-05-13

9.00 Pradedama registracija

9.45-9.55 Turnyro atidarymas (Š.Jasikevičius)

10.00 Rungtynių krepšinio grupėse ir tinklinio aikštelėse pradžia

11.30 Pradedama loterija į Lietuvos atvirojo 3×3 krepšinio čempionatą, kurioje vienas laimingasis gaus nemokamą dalyvavimą savo komandai. Kiti užsiregistravę – 15 Eur nuolaidą savo komandai.

12.00 Parodomųjų regbio rungtynių ir pramogų regbio aikštelėje pradžia

13.00-13.30 Fotosesija su žalgiriečiais (V.Micičius, K.Pangosas, A.Toupane, E.Ulanovas, A.Kavaliauskas, M.Sajus)

13.30-13.45 Lietuvos atvirtojo 3×3 krepšinio čempionato žaidimas su žalgiriečiais (V.Micičius, K.Pangosas, A.Toupane, E.Ulanovas, A.Kavaliauskas, M.Sajus)

13.45-14.00 Žaidimas su žalgiriečiais „Minuso daugiakovė“ (V.Micičius, K.Pangosas, A.Toupane, E.Ulanovas, A.Kavaliauskas, M.Sajus)

14.00 10-ojo jubiliejinio turnyro šventiniai skanėstai

14.00-14.10 1 grupės finalas, stebi ir naudingiausią žaidėją renka A.Milaknis

14.15-14.25 Mišrios grupės finalas, stebi ir naudingiausią žaidėją renka A.Milaknis

14.25 Mišrios ir 1 grupės pirmų trijų vietų apdovanojimai ant scenos (apdovanoja A.Milaknis)

14.35-15.15 Parodomosios integruoto sporto rungtynės (žaidžia T.Masiulis, V.Ginevičius, D.Sirtautas, D.Belickaitė ir negalią turintys žaidėjai)

15.15-15.45 Fotosesija su žalgiriečiais (B.Udrihas, P.Valinskas, G.Masiulis, M.Arlauskas, R.Jokubaitis)

15.30-15.40 2 grupės finalas, stebi ir naudingiausią žaidėją renka P.Valinskas

15.45-16.00 Žaidimas su žalgiriečiais „Minuso daugiakovė“ (B.Udrihas, P.Valinskas, G.Masiulis, M.Arlauskas, R.Jokubaitis)

16.00-16.15 Žaidimas su žalgiriečiais „Karavanas“ (B.Udrihas, P.Valinskas, G.Masiulis, M.Arlauskas, R.Jokubaitis)

16.15-16.25 4 grupės finalas, stebi ir naudingiausią žaidėją renka B.Daviesas

16.30-16.40 3 grupės finalas, stebi ir naudingiausią žaidėją renka B.Daviesas

16.40 2, 3 ir 4 krepšinio grupių ir tinklinio pirmų trijų vietų apdovanojimai ant scenos (apdovanoja B.Daviesas)

16.45-16.55 Rėmėjų-Žurnalistų grupės finalas, stebi ir naudingiausią žaidėją renka A.White‘as

17.00-17.15 5 grupės finalas, stebi ir naudingiausią žaidėją renka A.White‘as

17.15-17.25 6 grupės finalas, stebi ir naudingiausią žaidėją renka A.White‘as

17.25 5, 6 ir Rėmėjų-Žurnalistų pirmų trijų vietų apdovanojimai ant scenos (apdovanoja A.White‘as)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)