Turnyro organizatorių kalbinti įvairių Eurolygos komandų krepšininkai turėjo pasakyti, kas, jų nuomone, yra geriausias turnyro „centras“.

Ir dažniausiai šiame kontekste buvo minima A. Sabonio pavardė.

1995-ųjų Eurolygos čempioną Sabą geriausiu rinko ne tik Kauno „Žalgirio“ puolėjai Edgaras Ulanovas su Pauliumi Jankūnu, bet ir kitų ekipų atstovai, tarp kurių – ir neseniai žalgiriečių įveikti Pirėjo „Olympiakos“ krepšininkai.

„Buvo daug gerų žaidėjų, tačiau Sabonis...“, – susižavėjimo legenda neslėpė Vassilis Spanoulis.

Geriausiu Arvydą rinko ir būsimi „Žalgirio“ varžovai Eurolygos pusfinalyje – Stambulo „Fenerbahče“ krepšininkai, kuriems „atstovavo“ Kostas Sloukas ir Nicola Melli.

Apklausiami krepšininkai taip pat minėjo Dejano Tomaševičiaus, Pau Gasolio, Kyle'o Hineso, Gregoro Fučkos ir Mike'o Batiste'o pavardes, tačiau A. Sabonis buvo išskiriamas dažniausiai.

Now to the 'Big Guys'

The final spot in the 'Players Choice' team is the center...💪 pic.twitter.com/rHT5nGPcn4— EuroLeague (@EuroLeague) May 10, 2018

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)