Specialistas nesureikšmino pralaimėjimo bei linkėjo „Žalgiriui“ sėkmės Eurolygos finaliniame ketverte.

„Man atrodo, kad ir su vyriausiuoju treneriu būtų sudėtinga nugalėti žalgiriečius. Matant mūsų žaidėjų skaičių, kokia mūsų sudėtis, viskas logiška.

Naudodamasis proga noriu pasakyti, kad laukiu kitos savaitės ir noriu palinkėti „Žalgiriui“ didžiulės sėkmės. Lauksime pergalės“, – kalbėjo laikinas komandos treneris.

Ballų šeimos dramą išgyvenusi „Vytauto“ ekipa taip ir neišsikapstė iš turnyro lentelės dugno. Paskutinė 10-oji vieta reiškia, kad prieniškiai kitą sezoną turėtų rungtyniauti jau tik Nacionalinės krepšinio lygos čempionate, tačiau, pasak M. Arlausko, klubas iki paskutinės akimirkos lauks palankaus LKL vadovybės sprendimo.

„Viltis miršta paskutinė. Kalbų likę dar daug, visokių prognozių ir variantų, bet kol kas apie tai neturėčiau kalbėti. Niekas dar nežino, kaip viskas baigsis“, – teigė treneris.

„Žalgirio“ pagrindinėje sudėtyje, pastaruoju metu dažniau pasirodo M. Arlausko sūnus Martynas. Į tėvo auklėtinių krepšį jis trečiadienį įmetė 6 taškus, o po taiklaus tritaškio sulaukė ir varžovų trenerio aplodismentų.

Pasak M. Arlausko, sūnaus žaidimą jis stebi nuolatos.

„Taip išėjo, kad šiandien jam įmetus tritaškį net paplojau. Kalbant apie Martyną, sezonas jam dvejopas. Pradėjo pagrindinėje sudėtyje, po to žaidė NKL lygoje, dar vėliau – moksleivių, o dabar vėl gavo progą sugrįžti į „Žalgirį“.

Aš kaip tėvas matau, ką jis daro blogai ir ką gerai, bet daugiau akcentuoju, ką blogai daro. Gal reikėtų jį girti kaip savo sūnus giria LaVaras Ballas, bet, deja, aš ne toks“, – sakė M. Arlauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)