„Nėra daug ką komentuoti. Išėjo lengvos rungtynės. Gerai, kad jaunimas pažaidė, o ir veteranai daugelyje situacijų žaidė susikaupę. Rytoj pradėsime ruoštis Eurolygos finaliniam ketvertui“, – kalbėjo žalgiriečių vairininkas.

– Kėdainių „Nevėžis“ sutiko nukelti vienas iš atkrintamųjų rungtynių. Kaip vertinate tokį jų poelgį?

– Nemanau, kad tai didžiulis įvykis. Mes ir suprastume kitas komandas, jei jiems reikėtų žaisti Europoje. Dirbome su lyga ir kartu radome neblogą sprendimą. Tiesiog nėra kaip apeiti to kalendoriaus. Yra tie keturi ratai ir reikia juos žaisti.

– Rokas Jokubaitis pelnė 100-ąją tašką. Ar tai reiškia, kad jaunajam žaidėjui taip pat galios tradicija papurtyti kišenę ir pirkti komandai skanėstus?

– Reiškia, kad jam pinigai nėra labai svarbu. Per paskutines minutes pasimato, kas labai vertina savo eurus. Bet, kiek žinau, Beno Udrihas sumokės už jį, nes su baronka išėjo (slovėnas vienintelis nepelnė nė taško – Krepšinis.lt).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)