Anot žurnalisto, LiAngelo turėjo pakankamai progų atsiskleisti ir įgyti patirties. Tačiau pasak ESPN korespondento, kur kas prasčiau sekėsi jaunėliui 16-mečiui LaMelo. Anot J. Goodmano, vienas „Vytauto“ ekipos žaidėjas jauniausią Ballų atžalą įvertino kaip tingų ir arogantišką jaunuolį.

„Skirtingai nei LiAngelo, LaMelo nebuvo taip gerai Lietuvoje. Jis LKL žaidė nedaug, o vienas jo buvusių ekipos draugų jį apibūdino kaip tingų ir arogantišką jaunuolį.

Taip pat jis nebuvo visiškai įsitraukęs į tą visą procesą, rungtyniavo nedisciplinuotai, ką matėme ir anksčiau“, – ESPN laidoje kalbėjo mūsų šalyje viešėjęs J. Goodmanas.

Tačiau savo nuomonę turėjo LaMelo Ballas. Anot jaunuolio, ne kažkuris komandos draugas jį šmeižė, o „Vytauto“ strategas Virginijus Šeškus.

„Mano manymu, tai treneris paleido tokias kalbas“, – ESPN Los Andželo radijui teigė LaMelo.

„Treniruotėse dirbau individualiai, o šansų rungtyniauti beveik nesulaukiau. V. Šeškus nenorėjo nei manęs, nei LiAngelo aikštėje, tad buvo išties sunku.“

Anot jaunuolio, jo stiliui puikiai tiktų Bostono „Celtics“ strategas (Bradas Stevensas), šalia kurio jaunuolis turėtų gerus šansus atsiskleisti.

Radijo žurnalistas dėl geriausio trenerio kandidatūros pasiteiravo ir LaVaro. Šis tradiciškai nepasikuklino: geriausias treneris – toks kaip jis, kuris kitus paverčia tik geresniais.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)