Praėjusią savaitę susižeidęs ir vienas rungtynes praleidęs E. Ulanovas šiame susitikime aikštėje praleido 20 minučių ir per jas pelnė 6 taškus bei atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Po mačo puolėjas džiaugėsi gera savijauta.

„Viskas gerai, visas dienas treniravausi, kažkuo skųstis tikrai negaliu, visgi ta trauma nebuvo tokia rimta – tik sumušimas.

Aišku, tobulai nėra, kažkiek kartais paskauda, tačiau viskas normalu, tokios rungtynės ir treniruotės – tik į naudą. Manau, su laiku viskas tik gerės“, – vylėsi „Žalgirio“ starto penkete mačą pradėjęs E. Ulanovas.

Anot Edgaro, pirmoje pusėje aikštėje buvo tikrai liūdnas vaizdas, tačiau po pertraukos viskas stojo į savo vėžęs. „Kaip ir Pasvalyje, treneriai nesidžiaugė pirmąja rungtynių puse, netrūko blogų sprendimų, broko, tačiau trečiame ketvirtyje padarėme gerą atkarpą, emocijos atsirado, jaunimas turėjo šansų, padarė gerą darbą“, – po rungtynių kalbėjo E. Ulanovas.

Anot puolėjo, sunku atsakyti, ar geriau prieš Eurolygos finalo ketvertą kone kas antrą dieną žaisti LKL rungtynes, ar treniruotis.

„Savo situacijos pakeisti negalime, turime maksimaliai gerai išnaudoti tas rungtynes, kurias dabar žaidžiame. Privalome išnaudoti savo šansą“, – tvirtino „Žalgirio“ puolėjas.

Gegužės 9-ąją „Žalgiris“ sužais paskutines reguliariojo sezono rungtynes – namuose priims Prienų-Birštono „Vytautą“.

LKL rikiuotė (vieta, komanda, pergalės, pralaimėjimai, taškai):

1.ŽALGIRIS31431
2.LIETUVOS RYTAS30630
3.NEPTŪNAS251125
4.LIETKABELIS201620
5.ŠIAULIAI162016
6.PIENO ŽVAIGŽDĖS142214
7.JUVENTUS132313
8.NEVĖŽIS122412
9.DZŪKIJA102610
10.VYTAUTAS8278

LKL ketvirtfinalio poros:

Kauno „Žalgiris“ (1) – Kėdainių „Nevėžis“ (8)

Vilniaus „Lietuvos rytas“ (2) – Utenos „Juventus“ (7)

Klaipėdos „Neptūnas“ (3) – Pasvalio „Pieno žvaigždės“ (4)

Panevėžio „Lietkabelis“ (4) – Šiaulių „Šiauliai“ (5)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)