Socialiniuose tinkluose necenzūrine leksika Eurolygos direktorių Jordi Bertomeu plūstančio Dimitrio Giannakopoulo dėdės stojo į sūnėno pusę ir paskelbė viešą laišką.

„Nuo 1987 metų, kai perėmėme „Panathinaikos“ valdymą, investavome daugiau nei 350 mln. eurų ir sukūrėme klubą, sėkmingiausią ne tik Graikijoje, bet ir visoje Europoje. Po viso to neleisime kam nors žeminti nei mūsų šeimos, nei „Panathinaikos“ vardo.

Dimitris yra mūsų šeimos tąsa visose plotmėse, įskaitant klubo valdymą. Pagarbos mums trūksta, ir tai privalu ištaisyti. Tikimės, kad tai bus padaryta nedelsiant. Priešingu atveju, „Panathinaikos“ ir Eurolygos keliai išsiskirs“, – rašoma Pavlo ir Thanasio Giannakopoulų pareiškime.

Lieka neaišku, ko konkrečiai iš Eurolygos reikalauja „Panathinaikos“ savininkai. Tačiau akivaizdu, kad taip jie sureagavo į išvakarėse pasirodžiusį dešimties Eurolygos A licenciją turinčių klubų viešą pranešimą, kuriame griežtai smerkiamas D. Giannakopoulo elgesys.

„Eurolygos valdyba imsis atitinkamų veiksmų, kad šis asmuo negalėtų dalyvauti Eurolygos veikloje. Nuolatinis krepšinio bendruomenės spaudimas yra netoleruotinas, naudojama žodinė agresija siekiant įtakos rezultatams bei sveikai konkurencijai – nepriimtina. Per daug metų klubai sukūrė geriausią Europos krepšinio turnyrą istorijoje. Jis negali kentėti dėl vieno žmogaus apgailėtino elgesio“, – gėdintas ekstravagantiškasis graikas.

Pranešimą pasirašė „Žalgirio“, Stambulo „Anadolu Efes“, Maskvos CSKA, „Barcelona“, Stambulo „Fenerbahče“, Tel Avivo „Maccabi“, Pirėjo „Olympiakos“, Milano „AX Armani“, Madrido „Real“ ir Vitorijos „Baskonia“ klubai.

D. Giannakopoului keliskart jau buvo skirtos piniginės baudos bei draudimas lankytis Eurolygos rungtynėse, bet pastarojo jis nepaisė.

Praėjusią savaitę naujas žodžių mūšio raundas kilo mirus trečiajam Pavlo ir Thanasio Giannakopoulų broliui Kostui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)