Dar žaidžiant D. Motiejūnui Kinijoje buvo pasirodę pranešimų, kad lietuviu domisi „Barcelona“, ieškanti, kas galėtų pakeisti traumuotą Keviną Seraphiną. Pats krepšininkas teigė, kad derėtis su juo mėgino ir daugiau komandų.

„Buvo susidomėjimas iš San Antonijaus „Spurs“, bet kai baigėme sezoną, teliko 13 ar 14 valandų, kol NBA dar buvo galima pasirašyti sutartis. Taip pat susisiekė keli Ispanijos klubai, bet po sezono praėjo dvi savaitės. Mąstau apie kitus metus“, – tv3.lt sakė D. Motiejūnas.

Lietuvio atstovaujama „Golden Stars“ komanda Kinijos pirmenybėse nukeliavo iki pusfinalio, kur serijoje iki 4 pergalių vienu metu pirmavo net 3:2, tačiau paskutines dvejas rungtynes pralaimėjo.

D. Motiejūnas puikiai užsirekomendavo – vidutiniškai per 38 rungtynes Kinijoje pelnė 23,2 taško ir atkovojo 11,8 kamuolio.

Prieš išvykdamas į Kiniją puolėjas žaidė NBA komandoje Naujojo Orleano „Pelicans“, o 2012-2016 metais atstovavo Hjustono „Rockets“ komandai.

Vienas didžiausių malonumų grįžus namo 🇱🇹😉✌️ #WelcomeToLithuania

A post shared by Donatas Motiejunas (@donatas_motiejunas) on Apr 29, 2018 at 10:17am PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)