Po rungtynių „Vytauto“ strategas neslėpė apmaudo dėl šių rungtynių ir pasidalino mintimis apie prasčiausią „Vytauto“ sezoną per šio klubo istoriją.

„Kai suradau tą lietuvišką penketą, atsirado noras, žaidimas. Visas sezonas, galima sakyti, ne sunkus, o tragiškas.

Nuo pirmenybių pradžios – traumos, žaidėjų nepasirinkimas, pinigų trūkumas. Tikrai buvo sunku. Bet tikėjome, kad galime laimėti. Tačiau reikia tikėti, kad galime įveikti ir Pasvalio „Pieno žvaigždes“ ir Kauno „Žalgirį“, – iškart po rungtynių teigė V. Šeškus.

„Gal ir vėl pasiryžčiau priimti Ballus, tačiau viską daryčiau kitaip. Atvažiavus reikėjo sudėlioti į vietas, susitarti, kad nebūtų nesusipratimų.

O mes viską darėme pasroviui. Jie tą pajautė. Tai buvo klaida“, – teigė „Vytauto“ strategas.

Treneris neatsisakytų „Vytauto“ treniruoti ir Nacionalinėje krepšinio lygoje.

„Kiti gal LKL treneriai atsisakytų, o aš myliu Prienus. Bet kita problema – jaučiuosi labai pavargęs. Patikėkite, vasaros bus per mažai.

Prienų istorija – didinga. Manau, kaip bebūtų, tokia komanda duoda lygai kažką tai tokio. Krito ir grandai nuo „Vytauto“. Tik LKL iškėlė tokius didelius reikalavimus. Kuo toliau, tuo labiau atsispindi klubų finansų galimybės.

Anksčiau ir su mažesniu biudžetu galėjai kovoti, pasiskolindavai kokį „Žalgirio“ dublerį dar ir turėdavai komandą. Dabar surinkti lietuvišką komandą reikia turėti didžiulį biudžetą.

Gal įvyks koks stebuklas, gal pavyks išlikti LKL“, – vylėsi V. Šeškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)