Pablo Laso auklėtiniai ketvirtosiose ketvirtfinalio serijos rungtynėse namuose 89:82 (19:14, 32:21, 27:25, 11:22) nugalėjo Atėnų „Panathinaikos“ krepšininkus.

„Karališkasis“ klubas laimėjo seriją 3-1. Identišku rezultatu pasibaigė ir visos kitos Eurolygos ketvirtfinalio serijos.

Į pergalę ispanus atvedė geriausias rungtynes šioje serijoje sužaidęs Luka Dončičius, kuris pelnė 17 taškų ir atkovojo 5 kamuolius.

Būtent jaunasis slovėnas tempė savo ekipą lemiamu metu. Prieš prasidedant paskutinei mačo minutei jo tritaškis leido šeimininkams atitrūkti 88:82.

Netrukus Nikos Pappas prametė iš toli, o „Real“ pergalę įpusėjus paskutinei minutei garantavo Sergio Llullo baudos metimas.

Atėnų ekipos įžaidėjas Lukas Lekavičius paskutiniosioms sezono rungtynėms tarptautiniame fronte registruotas nebuvo.

Tris kartus iš eilės pralaimėję graikai prieš paskutinįjį ketvirtį atsilikinėjo net 60:78, tačiau sugrąžino intrigą spurtuodami 22:7 ir pasivydami 82:85.

Vis dėlto lemiamu metu Fortūna šypsojosi Madrido komandai, kuri į Eurolygos finalo ketvertą pateko penktą kartą per pastaruosius šešerius metus.

„Real“: Luka Dončičius 17, Felipe Reyesas ir Gustavo Ayonas po 12, Sergio Llullas 11 (7 rez. perd.).

„Panathinaikos“: Chrisas Singletonas 21, Mike'as Jamesas ir Nickas Calathesas po 18, Mattas Lojeski 10.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)