Puolėjo sąskaitoje – ne tik 20 taškų (4/8 dvit., 3/4 trit., 3/4 baudos), bet ir 9 atkovoti kamuoliai bei 27 naudingumo balai. Lyginant su antradienio rungtynėmis, kuriose E. Ulanovas nepelnė taškų, jo pasirodymas ketvirtadienį – kaip diena nuo nakties.

„Visu pirma, po tų antradienio rungtynių negalvojau, kad kažkas blogai. Mes puikiai žaidėme ir laimėjome, todėl viskas buvo gerai. O šiandien demonstravome pavyzdinį komandinį žaidimą, gerai judėjo kamuolys ir ateidavo iki manęs. O gera pradžia davė impulso imti žaidimo vadžias“, – kalbėjo žalgirietis.

– „Žalgiris“ sužaidė labai rezultatyvias rungtynes. Kaip pavyko išardyti geriausiai besiginančios komandos gynybą?

– Tikrai negalėjome tikėtis, kad su jais gali būti tokios rungtynės. Pirmoje pusėje tikrai labai gerai pataikėme, antroje – taip pat negalime sakyti, kad prastai atakavome. Procentas buvo geras, pasitikėjimo netrūko visiems žaidėjams, o tai ir sirgalių nuopelnas. Tikėjomės tokio palaikymo. Ačiū jiems.

– Sirgalių triukšmas, emocijos. Esi matęs kažką panašaus?

– Aš čia, Kaune dar to nesu matęs. Fantastika. Kas įvyko per šias dvi rungtynes yra nuostabu, kažkas neįtikėtino. Šiais metais puikiai bendradarbiaujame su sirgaliais ir tuo galime pasidžiaugti.

– „Olympiakos“ metai iš metų rodė kietą žaidimą. Galima sakyti, kad šioje serijoje „Žalgiris“ buvo dar kietesnis?

– Taip. Buvo akcentas, kad ta komanda, kuri žaidžia su didesne energija, kuri daugiau kovoja, ta ir laimi, o tai ir pasirodė šioje serijoje.

– Ką pačiam reiškia patekimas į finalinį ketvertą?

– Aš pirmą kartą ir į Top-8 patekau ir tai jau daug man reiškia, o dabar dar ir į finalinį ketvertą, tai dar geriau. Žiūrime toliau, laukia ir LKL.

– Kuo ypatinga ši „Žalgirio“ komanda?

– Komandinė dvasia yra vienas iš svarbiausių šio pergalingo sezono faktorių. Labai geri žmonės surinkti į komandą, kurie puikiai leidžia laiką kartu.

Kaip šiandien švęsite pergalę?

– Kaip ir sakiau, komandinė dvasia puiki, todėl švęsime visi kartu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)