Serijoje iki 3 pergalių šiuo metu Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai pirmauja 2-1 ir yra per žingsnį nuo finalo ketverto varžybų Belgrade.

Serijoje su žalgiriečiais G. Printezis vidutiniškai ant parketo praleisdavo po 26,5 min., pelnė po 7,7 taško, atkovojo po 5,3 kamuolio ir rinko po 4,7 naudingumo balo.

Visgi paskutinės rungtynės antradienį graikui buvo itin nesėkmingos.

Jis per 24 min. pataikė vos 1 iš 8 dvitaškių, prametė visus 3 tritaškius, viso sukrapštė 3 taškus, 3 atkovotus kamuolius ir surinko neigiamą efektyvumo balų koeficientą (-2).

Gali būti, kad įtakos tokiam prastam graiko pasirodymui turėjo ir jį jau kurį laiką kamuojantys kojos piršto skausmai, dėl kurių G. Printezis ir nesitreniruoja.

„Olympiakos“ stovykloje problemų dėl traumų taip pat turi Janis Strelniekas ir Kostas Papanikoloau.

Nuskausminamųjų vaistų kovojant su žalgiriečiais, anot trenerio Ioanniso Sfairopoulo, reikėjo ne tik G. Printeziui, bet ir Nikolai Milutinovui.

Tiesa, visiškai aklai tikėti iš graikų stovyklos atskriejančia informacija nevertėtų. Anot pranešimų, visą seriją dėl traumų turėjo praleisti ir K. Papanikolau, ir Georgas Bogris, tačiau jie aikštėje šios serijos metu pasirodė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)