Pagrindinis garsiojo Los Andželo „Lakers“ klubo gynėjas buvo iškart apsuptas realybės šou „Ball in the family“ filmavimo grupės kamerų.

Skelbiama, kad praėjusių metų antrasis NBA lygos šaukimas Lonzo į Lietuvą atvyko ne tik tam, kad aplankytų čia žaidžiančius savo brolius – 16-metį LaMelo ir 19-metį LiAngelo, bet ir stebėtų trečiadienį Prienuose vyksiančias „Betsafe-LKL“ rungtynes tarp vietos „Vytauto“ ir Šiaulių „Šiaulių“. Šio mačo pradžia – 18:50 val.

Tris pergales iš eilės iškovojęs „Vytautas“ bando išsikapstyti iš paskutinės LKL vietos (8 pergalės /24 nesėkmės) – jį nuo 9-oje pozicijoje esančios „Dzūkijos“ skiria vienas taškas.

Šį sezoną NBA lygoje vidutiniškai po 10,2 taško, 7,2 atkovoto kamuolio ir 6,9 rezultatyvaus perdavimo rinkęs L. Ballas sulaukė ypač didelio palaikymo per NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynių dalyvių balsavimą, kuriame pagal gerbėjų ir žurnalistų balsus tarp Vakarų konferencijos gynėjų grandies žaidėjų rikiavosi šeštas – aukščiau net už Chrisą Paulą, Damianą Lillardą, Jimmy Butlerį ir kitus.

Tiesa, patekti į Vakarų komandos sudėtį galiausiai jam nepavyko – kaip ir „Lakers“ ekipai prasibrauti į NBA atkrintamąsias. Su 35 pergalėmis ir 47 pralaimėjimais kaliforniečiai Vakaruose liko tik 11-ti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)