„Žalgirio“ snaiperis – atviras: ekipos rankose šansas, kurio galbūt daugiau gyvenime nebeturės nei jis, nei daugelis jo komandos draugų.

„Galbūt daugiau niekada tokio šanso neturėsime. Nesvarbu, ar tau 23, ar 33, gali nebežaisti Eurolygos komandoje arba gali nebeturėti progos eiti taip toli.

Tai svarbu visiems, nes tai didelis šansas ir žaidėjams, ir sirgaliams, miestui, šaliai“, – Eurolygos svetainei kalbėjo A. Milaknis.

Snaiperis taip pat papasakojo sklandančią legendą, kad yra pataikęs 13 taiklių metimų iš eilės iš aikštės vidurio.

„Tai tiesa. Mėčiau būdamas su fizinio rengimo treneriu, tą matė ir keli komandos draugai. Įmečiau 13 iš eilės, bet mūsų atstovas spaudai Almantas nufilmavo tik tris paskutinius.

Nenorėjau tokio įrašo publikuoti, nes neturiu įrodymų, jog pataikiau būtent 13-a. Tai tebūnie lieka tarp manęs ir „Žalgirio“ arenos sienų“, – šypsojosi žalgirietis.

– Tai jūsų pirmosios atkrintamosios rungtynės ir „Žalgirio“ – po labai ilgos pertraukos. Kokios nuotaikos jūsų stovykloje?

– Žinoma, klube nuotaikos pakilios, kiekvienas – visi žaidėjai, trenerių štabas – yra sujaudinti atkrintamųjų rungtynių atmosferos. Kiekvienas laukia trečiųjų rungtynių Kaune antradienį. Čia bus išskirtinė atmosfera!“, – vylėsi A. Milaknis.

– Svečiuose laimėjote vienerias rungtynes, kas lėmė tai, kad panaikinote varžovų aikštės pranašumą?

– Manau, tai lėmė sunkus darbas ir puiki trenerių štabo analizė. Jie žinojo, kaip pasiruošti šiems mačams Pirėjuje. Taip, atkrintamosios rungtynės stipriai skiriasi nuo reguliaraus sezono, tačiau tai yra tas pats krepšinis, turime dėmesį kreipti į tai, kas gali nutikti aikštėje.

Nebūtina sekti informacijos, kas vyksta aplink šią seriją, ką veikia fanai tribūnose. Mūsų užduotis – tik vykdyti numatytą trenerių planą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)