Šį sezoną po peties traumos atsigavęs, bet vėliau nugaros skausmus kentėjęs Egidijus Mockevičius tikino, jog yra patenkintas savo progresu, o minutes aikštėje stengsis išsikovoti sunkiu darbu.

Šį sezoną iš Kuršėnų kilusiam „centrui“ pajusti krepšio skonį vis sutrukdo traumos, tačiau silpnesnės kūno dalys bei raumenys yra nuolat stiprinamos: „Po peties traumos jaučiuosi atsigavęs, o su fizinio pasirengimo treneriu dirbame iki šiol, kad jį sustiprintume.

Nespėjus įsivažiuoti į rungtynių ritmą pradėjau jausti nugaros skausmus, o tai lėmė, kad ir vėl turėjau mažiau laiko praleisti dirbant ties krepšinio dalykais.

Nugaros būklė kasdien tik gerėja, todėl tikiuosi, kad jau netrukus žaisiu pilna jėga.“

25-erių krepšininkas pastaruoju metu aikštelėje pasirodo retai, o šiemet iš viso sužaidė 15 rungtynių „Betsafe-LKL“ pirmenybėse.

Per vieną susitikimą vidurio puolėjas pelnė po 3,6 taško, atkovojo 2,6 kamuolio ir rinko po 4,9 naudingo balo.

Nepaisant nedidelio vaidmens rotacijoje E. Mockevičius nenukabina nosies ir tikina, jog minutes ketina išsikovoti sunkiu darbu: „Kasdien sunkiai dirbu ir noriu padėti komandai.

Kiekvienoje treniruotėje jaučiuosi vis labiau užtikrintai ir geriau žinau vietas aikštėje, kuriose turiu būti tam tikromis akimirkomis. Aikštėje viskas sekasi neblogai, todėl tikiuosi, kad su laiku užsitarnausiu trenerio pasitikėjimą. Žinau, kad gyvenime niekas nėra lengva, todėl priimu iššūkį.“

Praėjusį sezoną Jungtinėse Amerikos Valstijose praleidęs lietuvis džiaugėsi sugrįžęs į gimtąją šalį: „Būti Vilniuje yra vis tiek smagiau nei Amerikoje. Čia turiu nemažai draugų bei pažįstų iš anksčiau, o „Lietuvos ryto“ klube turėjau puikias sąlygas atlikti reabilitaciją, sportuoti bei gauti žaisti aukštame lygyje. Reikia tikėtis, kad geriausia – dar ateityje.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)