Po viešnagės už Atlanto į Prienus sugrįžęs Ballų šeimos tėvas LaVaras griebėsi už galvos išvydęs betvarkę savo sūnaus LaMelo kambaryje.

Nuo tėvo kritikos LaMelo neišsisuka netgi tvirtindamas, kad „savaitgaliais kambarinės nedirba“.

„Gali susitvarkyti pats“, – tinginį sūnų auklėja LaVaras.

Šioje serialo dalyje parodoma ir LaVaro Ballo viešnagė DELFI redakcijoje, kurioje amerikiečio laukė malonus siurprizas – interviu metu patiektas pienas su sausainiais. Kad mėgsta šiuos produktus, L. Ballas paskelbė vos atskridęs į Lietuvą.

Tačiau, skirtingai nei pienu, „Vytauto“ komandos žaidimu L. Ballas nesimėgavo.

Į vieną serialo dalį sutilpo visi trys Prienų komandos pralaimėjimai BBB turnyre, kuriame šeimininkai pralaimėjo ir latviams, ir lenkams, ir slovėnams. Tuo metu komandą treniravo ne Virginijus Šeškus, o LaVaras Ballas.

Prasti rezultatai nuvylė LaVarą, tačiau nuotaiką kiek praskaidrino brolių Macių poelgis. Ant vieno iš dvynių pilvo atsirado L. Ballo tatuiruotė, kurią „Vytautui“ laikinai vadovavęs amerikietis išvydo prieš pat savo komandos rungtynes.

LaVaras Ballas DELFI redakcijoje.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)