Sunku patikėti, tačiau per aikštėje praleistas 23 minutes „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas nė karto neatakavo varžovų krepšio ir antrame serijos mače liko be taškų.

Iškart po mačo žalgirietis neslėpė nusivylimo dėl rungtynių baigties, o lemiamu pralaimėjimo faktoriumi, jo nuomone, tapo trys varžovų tritaškiai ketvirtame kėlinyje.

– Ko pritrūko, kad būtų iškovota pergalė?, – žurnalistai po rungtynių paklausė P. Jankūno.

– Kaip ir tikėjomės, jie išėjo su visai kita energija, agresyvesni.

Nors energiją ir kovingumą ilgainiui išlyginti pavyko, bet ketvirto kėlinio pradžioje OLY žaidėjai pataikė tris sunkius tritaškius ir tai leido jiems pajusti pasitikėjimą, žaisti lengviau kai kuriose situacijose. O mums trūko agresyvumo, energijos.

Žinojome, kad kai nebus Nikolos Milutinovo, jie keisis ginamaisiais gynyboje. Bet mes ne iki galo išnaudojome tas situacijas vienas prieš vieną, kurias patys ir sukūrėme.

– Šį kartą aikštėje buvo daug emocijų, techninių pražangų – kas jas lėmė?

– Kieta kova, tiek jie žaidžia kietą fizinį krepšinį, tiek mes. Atkrintamosios – didelė įtampa, emocijos, taip ir išeina.

– Padarėte dvigubai daugiau klaidų nei pirmose rungtynėse. Kas nutiko?

– Turbūt tai ir turėjo įtakos tai, kad varžovai buvo agresyvesni.

– Viena pergalė Pirėjuje iškovota. Kaip tai vertinate prieš laukiančias rungtynes Kaune?

– Smagu, kad iškovojome vieną pergalę. Bet serija tęsiasi toliau, apie nieką pernelyg negalvojame. Pamatėme, kaip jie gali žaisti antras rungtynes iš eilės namie.

Turime žaisti dar kiečiau, nei šį kartą žaidė jie. Turime „Olympiakos“ pasitikti Kaune su pilnomis tribūnomis fanų, su didele jėga ir dideliu intensyvumu.

„Žalgirio“ ir „Olympiakos“ serijos tvarkaraštis

Balandžio 24 d. 20.00 val. Kaunas.

Balandžio 26 d. 20.00 val. Kaunas.

Gegužės 1 d. Pirėjas. (jei prireiktų)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (131)