Šį sezoną iš uostamiesčio į Vilnių persikėlęs A. Butkevičius sausio mėnesį patyrė delnakaulio lūžį ir be krepšinio turėjo praleisti maždaug penkias savaites.

Šį kartą reabilitacijos prognozė – identiška, o žaidėjui penktadienį atlikus išsamius tyrimus buvo aptiktas kelio girnelės skilimas.

Jau dabar aišku, kad J. Baronas ir A. Butkevičius praleis visą likusį „Betsafe-LKL“ reguliarųjį sezoną, tačiau yra nemenka tikimybė, kad A. Butkevičius negalės rungtyniauti ir prasidėjus atkrintamosioms varžyboms.

Šį sezoną „Betsafe-LKL“ čempionate A.Butkevičius vid. per rungtynes renka po 7,7 taško, perima po 1,8 kamuolio ir renka 13 naudingumo balų.

Kitas dvejas rungtynes Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos laukia nemenkas iššūkis – dvikovos išvykoje prieš „Neptūno“ bei „Lietkabelio“ komandas netekus dviejų itin svarbių krepšininkų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)