OLY trenerio Ioannio Sfairopoulo galvos skausmai dėl traumuotų žaidėjų nesibaigia. Paaiškėjus, kad iš rikiuotės prieš penktadienio rungtynes su „Žalgiriu“ iškrito du priekinės linijos žaidėjai – Nikola Milutinovas ir Georgas Bogris, Graikijos klubas bando ieškoti rezervų. Treniruotėse vėl dalyvauja kelio skausmų iki šiol kamuotas 206 cm ūgio puolėjas Kostas Papanikolau.

„N. Milutinovas nežais. Matysime, ar žais K. Papanikolau, ar Janis Strelniekas galės žaisti. Taip pat nebus G. Borgrio. O Georgas Printezis mums padės“, – savo praretėjusias gretas apžvelgė I. Sfairopoulos.

Tiesa, jis pareiškė, kad, nepaisant visų sunkinančių aplinkybių, per antrą ketvirtfinalio mačą penktadienį tikisi kur kas geresnio saviškių pasirodymo.

„Abiems komandoms buvo sunkios rungtynės. Mes turime žaidėjų, kurie turi pasitempti. Manau, mums pavyks tai padaryti ir penktadienį mes parodysime kitokį veidą“, – sakė jis.

Paklaustas, ar pirmoje dvikovoje jam staigmena tapo galingas Brandono Davieso žaidimas, I. Sfairopoulos tai paneigė.

„Ne, tai nebuvo joks siurprizas, Brandonas yra geras žaidėjas. Mes gerbiame visus savo oponentus, jie demonstruoja gerą krepšinį. Ir ne tik individualų, bet ir komandinį. Aš tai sakiau dar prieš šią seriją, ir prieš pirmas rungtynes ketvirtfinalyje. Vakar taip pat gerai sužaidė Kevinas Pangosas, nors paskutinės jo rungtynės reguliariajame nebuvo tokios sėkmingos. Taigi, mes negalime koncentruotis ties kažkuriuo vienu krepšininku, turime būti pasiruošę stabdyti visus“, – tikino OLY vairininkas.

Jis atkreipė dėmesį į tai, kad jo auklėtiniai pirmose rungtynėse galbūt per anksti patikėjo tuo, jog nugalės.

„Manau, kad mes pernelyg atsipalaidavome susikrovę pranašumą rungtynių pradžioje ir turime išgyvendinti šią problemą. „Žalgiris“ žino, kaip sugrįžti į rungtynes. Mums labai svarbu nemažinti tempo, ką mes padarėme, kai įgijome dviženklį pranašumą trečiadienį. Mes turime nemažinti tempo, toliau intensyviai darbuotis gynyboje, jei norime kontroliuoti žaidimo tempą ir ritmą“, – pastebėjo I. Sfairopoulos.

Anot I. Sfairopoulo, papildomos įtampos prieš antrąsias serijos rungtynes „Olympiakos“ nejaus, nepaisant to, kad atsilieka 0:1.

„Kai tu turi namų aikštės pranašumą, pirmos rungtynės tau yra labai sunkios. Dabar mes turime papildomą motyvaciją sureaguoti po pralaimėto susitikimo. Todėl aš nemanau, kad mes jausime didesnį spaudimą, nei prieš pirmą susitikimą. Galėjome laimėti trečiadienį, bet nelaimėjome. Dabar turime sureaguoti ir laimėti penktadienį“, – konstatavo graikas.

Antrosios serijos rungtynės penktadienį prasidės 21.15 val. Lietuvos laiku. Į Pirėjo „Taikos ir draugystės“ areną jau yra išparduoti absoliučiai visi bilietai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)