Su neįtikėtina energija pirmąją Eurolygos ketvirtfinalio serijos iki trijų pergalių dvikovą pradėję „Panathinaikos“ žaidėjai po 5 minučių pirmavo 20:0.

Tik įpusėjus pirmajam kėliniui pirmuosius taškus svečiams pelnė Trey Thompkinsas.

Po tokio nokdauno po truputį atsikėlęs „Real“ surengė spurtą 9:0 ir sumažino skirtumą iki 23:13, tačiau milžiniškos sirgalių armijos palaikomi aikštės šeimininkai iniciatyvos neatidavė. Įpusėjus dvikovai komandas skyrė 16 taškų (46:30).

Po didžiosios pertraukos Atėnų komanda įjungė dar aukštesnę pavarą ir prasidėjus paskutiniam ketvirčiui susikrovė net 35 taškų persvarą – 79:44.

Likęs laikas buvo tik formalumas ir Graikijos čempionai ketvirtfinalį pradėjo triuškinama pergale 95:67.

Tik paskutiniame kėlinyje į aikštę išleistas L. Lekavičius per beveik 6 minutes pelnė 2 (1/2 dvitaškiai, 0/1 tritaškiai) ir atliko rezultatyvų perdavimą.

Karjeros rekordą pasiekė pagrindinis Atėnų komandos įžaidėjas Nickas Calathesas. Dvigubą dublį rungtynėse pelnęs graikas atliko net 16 rezultatyvių perdavimų.

The best of @Nick_Calathes15 1️⃣6️⃣ assists pic.twitter.com/Btk8RnxFKi

— EuroLeague (@EuroLeague) April 17, 2018


Tai yra N. Calatheso asmeninis rekordas Eurolygoje. Jis taip pat pagerino šio Eurolygos sezono rezultatyvių perdavimų rekordą, kuris iki šiol priklausė Kauno „Žalgirio“ gynėjui Kevinui Pangosui (15).

Xavi Pascualio auklėtiniai savo aikštėje su Madrido ekipa vėl galynėsis ketvirtadienį, o paskui serija kelsis į Madridą.

Panathinaikos“: Jamesas Mike'as 24 (7/11 dvitaškiai, 3/3 tritaškiai, 1/1 baudos, 8 atk.k.), Nickas Calathesas 11 (16 rez.p.), Kenny Gabrielis ir Marcusas Denmonas po 9, Jamesas Gistas ir Adreianas Payne'as po 8.

Real“: Trey Thompkinsas 12, Anthony Randolphas 11, Luka Dončičius 10.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)