Ketvirtasis susitikimas penktadienį bus žaidžiamas Vilniuje.

Ketvirtojo kėlinio viduryje Gabijai Meškonytei surinkus penkis taškus paeiliui, „Kibirkšties“ deficitas buvo minimalus – 66:67.

Kitoje atakoje ta pati G. Meškonytė prametė iš toli, Shenita Landry – du baudų metimus ir tada „Kibirkštis“ sulaukė Rasos Žemantauskaitės-Matlašaitienės tolimo šūvio, šeimininkėms suteikusio keturių taškų persvarą – 70:66.

Prasidėjus paskutinei minutei, G. Meškonytės trys taškai dar leido vilnietėms kabintis į rungtynes – 71:72, tačiau paskui „Hoptrans-Sirenos“ surinko šešis taškus iš eilės ir padėjo tašką rungtynėse – 78:71.

Sostinės klubą į priekį vedė dar pirmoje mačo dalyje 19 iš 25 taškų surinkusi L. Jurčiūtė. Ji iš viso per 35 minutes pataikė 4/5 dvitaškių, 5/9 tritaškių, 2/3 baudų, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir surinko 26 naudingumo balus.

Vilniečių pralaimėjimą apkartino Dalios Donskichytės trauma. Gynėja antrojo kėlinio pabaigoje susižeidė koją, o aikštę paliko tik su komandos draugių pagalba. Per 11 minučių ji prametė vienintelį mestą dvitaškį ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

„Hoptrans-Sirenos“: Arina Bilotserkivska 14, Ieva Šimkutė 13 (8 atk. kam.), Rasa Knyzaitė 11, Livija Sakevičiūtė 10.

Kibirkštis: Laurita Jurčiūtė 25, Gabija Meškonytė 16, Shenita Landry 11.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)