Po raumens patempimo į rikiuotę sugrįžusi Dovilė Saurazaitė ant parketo „Hoptrans-Sirenų“ gretose pasirodė finalo serijoje. Antrajame serijos susitikime gynėja aikštelėje praleido 13 minučių, per kurias pelnė 5 taškus bei atkovojo 2 kamuolius. Dėl traumos D. Saurazaitė buvo priversta praleisti LMKL pusfinalio seriją.

Tiesa, dabar pati krepšininkė tikina kiekvieną dieną besijaučianti geriau, o esant svarbiausioms sezono kovoms, apie skausmą laiko galvoti nėra.

„Buvau iškritusi iš rikiuotės dėl patempto raumens, bet su kiekviena diena vis mažiau jaučiu skausmą, darau viską, kad aikštelėje jausčiausi daug geriau. Dabar jau tikrai jaučiu, kad galiu rungtyniauti pilna jėga“, – optimistiškai prieš svarbų finalo mačą kalbėjo D. Saurazaitė.

Gynėja teigė, kad antrasis finalo mačas nebuvo sėkmingas dėl pačių „Hoptrans-Sirenų“ klaidų. D. Saurazaitė tikino, kad garliaviškės tikrai į sostinę tikrai nevyko atsipalaidavusio.

„Nemanau, kad buvome atsipalaidavusios. Visos žinojome, kur važiuojame ir, kad rungtynės bus labai sunkios. Galbūt, kaip ir treneris po rungtynių minėjo, labiausiai pritrūko nusiteikimo. Padarėme nemažai kvailų klaidų, neatsitvėrėme žaidėjų, tiesiog visur vienu žingsneliu atsilikome nuo varžovių“, – pralaimėjimo priežastis vardijo „Hoptrans-Sirenų“ krepšininkė.

Manto Šerniaus auklėtinės šiam mačui ruošiasi itin atsakingai, nes patyrus pralaimėjimą, aikštės pranašumas priklausytų jau vilnietėms.

„Manau, kad ruoštis rungtynėms sekasi tikrai neblogai. Ruošiamės atsakingai ir intensyviai dirbame treniruotėse bei sieksime tik pergalės. Ką akcentuojame per rungtynes? Šito neišduosiu“, – intrigavo žaidėja.

25-erių metų 174 cm ūgio gynėja jau turi nemažai patirties rungtyniaujant tokios svarbos susitikimuose, tačiau kaip teigia pati krepšininkė, įtampą prieš rungtynes kažkiek jaučia.

„Bent šiek tiek įtampos visada yra, o dabar – dar ir finalinės rungtynės, tačiau kažkokių ypatingų ritualų neturiu. Tiesiog stengiuosi prieš rungtynes gerai pailsėti, laiku pavalgyti bei apgalvoti būsimus varžovus“, – apie pasiruošimą pasakojo D. Saurazaitė.

Trečiasis LMKL finalo serijos mačas vyks Garliavoje, todėl krepšininkė nepraleido progos pakviesti ir sirgalius, kurie pirmosiose rungtynėse „Hoptans-Sirenas“ palaikė išties aktyviai.

„Savų žiūrovų akivaizdoje rungtyniauti yra tikrai lengviau, ypač žinant, kokios svarbios rungtynės mūsų laukia. Sirgaliai yra neatsiejama mūsų kelio į pergales dalis, jų palaikymas mums yra labai svarbus, tad ir šį kartą tikimės gausaus jų palaikymo“, – nepraleisti rungtynių kvietė gynėja.

Trečiasis LMKL finalo serijos susitikimas Garliavos sporto centre bus žaidžiamas antradienį, 18.30 val. Įėjimas į rungtynes – nemokamas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)