Vyriausiasis komandos treneris pabrėžė, kad B. Daviesas puikiai integravosi į komandą ir demonstruoja vis geresnį krepšinį.

„Aš galvoju, jog tai yra puiki sutartis. Matosi, kad Brandonas yra vienas iš tų krepšininkų, kurie antroje sezono pusėje demonstruoja vis geresnį ir solidesnį žaidimą. Jis tikrai pritampa prie komandos, sistemos ir Kauno miesto, – apie lūkesčius pateisinusį vidurio puolėją kalbėjo Š.Jasikevičius. – Kiek supratau jam čia labai patinka, o mums patinka turėti tokius žaidėjus savo komandoje, nes jo integracija buvo puiki.“

Puikius statistinius rodiklius antrojoje sezono pusėje fiksuojantis B. Daviesas tikino, jog Kaunas tampa jo antraisiais namais, o sprendimą dėl sutarties pratęsimo priimti nebuvo sunku.

„Akivaizdu, jog man tikrai čia patinka, aš didžiuojuosi žaisdamas „Žalgiryje“. Aš ir mano šeima esame sujaudinti šios galimybės, galime žiūrėti į ateitį ir įleisti šaknis būtent čia, – apie galimybę dar du metus žaisti Kaune kalbėjo vidurio puolėjas. – Tai yra antrieji mano namai – žmonės ir sirgaliai čia nuostabūs, komandai suteiktos geriausios sąlygos, tad visa tai lėmė, jog sprendimą priimti buvo lengva.“

B. Daviesas pasižymi darbštumu ir puikia darbo etika, apie tai ne kartą yra kalbėjęs ir vyriausiasis komandos treneris. Pats krepšininkas teigia, jog stengiasi iš savęs išspausti kuo daugiau ir džiaugiasi, kad prie to prisideda ir Š. Jasikevičius.

„Į savo tobulėjimo procesą žiūriu labai atsakingai, stengiuosi gerinti savo žaidimą kiekvienais metais. Puiku turėti tokį trenerį, kuris tai pastebi ir padeda man kiekviename žingsnyje“, – kalbėdamas su „Žalgiris TV“ teigė B. Daviesas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)