Permainingose rungtynėse Vilniuje aikštės šeimininkai traumų išretintą Utenos ekipą palaužė tik pačioje rungtynių pabaigoje, kai baudos metimus šaltakraujiškai realizavo Travisas Petersonas.

„Norėčiau pagirti varžovus, kurių gretos praretėjusios, tačiau jie kovojo iš visų jėgų. Rungtynės buvo sunkios – iš mūsų pusės netrūko techninio broko, klaidų, bet greitas tempas, kurį stengėmės diktuoti, pasiteisino. Gal tik kokybės iš mūsų pusės pritrūko“, – spaudos konferencijoje kalbėjo R. Kurtinaitis.

„Juventus“ vidurio puolėjas Mindaugas Kupšas „Lietuvos ryto“ aukštaūgiams buvo neįmenama mįslė – pelnė 23 taškus ir surinko 23 naudingumo balus.

„Neturime tokio kalibro, tokio ūgio žaidėjo, kuris jį sustabdytų, – apie 27-erių metų 217 cm ūgio M. Kupšo faktorių kalbėjo R. Kurtinaitis. – Martynas Echodas dar per jaunas, jį apstumdo, Loukas Mavrokefalidis – per žemas. Tikėjausi, kad Egidijus Mockevičius su savo fiziniu pasirengimu galės pasibaksnoti su Kupšu, bet akivaizdu, kad negali. Dar reikia jam daug dirbti.“

Tuo metu „Juventus“ strategas Žydrūnas Urbonas, kalbėdamas apie M. Kupšą, juokavo.

„Kaip Antanas Sireika sakė apie Lauryną Birutį, taip ir aš pasakysiu apie Mindaugą. Jam dar sezoną reikia praleisti Utenoje, o po to jau – į „Žalgirį“ ar „Lietuvos rytą“, – šyptelėjo Ž. Urbonas.

„Žalgiris“ ir „Lietuvos rytas“ tarpusavio santykius aiškinsis jau penktadienį Kaune. Pergalės atveju vilniečiai išstumtų Kauno komandą iš pirmosios turnyro lentelės vietos, tačiau R. Kurtinaitis tvirtino, apie šį mačą dar nespėjęs pagalvoti.

„Žalgiriui“ dar turime laiko pasiruošti. Šiandien turėjome gauti krūvį, kokį norėjome. Ir jį gavome“, – pažymėjo strategas.

Tačiau R. Kurtinaitis neslėpė nuostabos dėl galutinio antradienio rungtynių Kaune rezultato, kur raumenis pademonstravęs „Žalgiris“ surengė tikrą egzekuciją klaipėdiečiams (94:47).

„Nemačiau vaizdo įrašo, dar nežinau, kas įvyko. Bet neslėpisu, kad toks skirtumas labai nustebino. „Neptūnas“ pastaruoju metu žaidė neblogai. Nenorėčiau sakyti, kad neabejojau „Žalgirio“ pergale, bet kad kauniečiai laimės tokiu dideliu skirtumu, tikrai negalvojau“, – pažymėjo R. Kurtinaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)