Savo komandą skandinęs šešiolikmetis per 23 minutes pelnė 7 taškus (1/6 dvitaškiai, 1/9 tritaškiai, 2/5 baudos), 2 kartus suklydo, 4 kartus prasižengė ir surinko -2 naudingumo balus. Dėl tokio žaidimo amerikiečio minučių aikštelėje neribojęs V. Šeškus teigė norėjęs parodyti jam realybę.

„Melo seniai nežaidė, todėl norėjau pasižiūrėti, kaip jis atrodys. Taip, jis atrodė tikrai blogai. Suprantu tai, bet aš norėjau truputį leisti jam pažaisti, pasirodyti prieš galingesnę komandą.

Norėjosi parodyti, kad Lietuvoje nėra lengva žaisti. Savo turnyruose rungtyniaudami prieš silpnas komandas jie sumeta po 40 taškų. Gal ir vėlu tai daryti, bet norisi parodyti realybę, kad Lietuvos krepšinis toks, jog negali bet kas atvažiuoti ir laisvai žaisti.

Leidau daugiau žaisti jiems tam, kad jie pamatytų, jog žaidžiant jų norimą krepšinį, kurį jie nori žaisti, mes prieš visas LKL komandas pralaimėsime“, – kalbėjo V. Šeškus.

Treneris taip pat įvertino, kokie yra Ballų žaidimo Prienų-Birštono klube pliusai ir minusai bei pasidalino mintimis apie nusiteikimą kovoti likusiose sezono rungtynėse.

„Jei Ballai šį sezoną būtų neatvažiavę pas mus, situacija dabar ko gero būtų kitokia. Mes bandome atsiskaityti su visais žaidėjais, nelikti skolingi, o kaip bus, taip bus. Gal be Ballų net nebūtume iki dabar sulaukę šios sezono stadijos.

Iš vienos pusės dėl Ballų atvykimo mums pasisekė, bet ne iš sportinės pusės... Manau, jūs suprantate. Jei jie atvažiuotų vieni, juos būtų galima privertinėti. Bet kai jie tokie atsipalaidavę, labai sunku. Paleidome tai per pirmą mėnesį, o dabar taisyti jau sunku.

Dabar LaVaras išvykęs į JAV, treniruotėse lengviau, bet jis tuoj parvažiuos. Neleis čia man laisvai jaustis. Kiek aš čia galiu be įtempimo, savaitę pabuvau, reikia įtempimų vėl duoti“, – dėstė Šeškus, rungtynes Vilniuje pavadinęs kitokiu krepšiniu.

„Šiandien tos rungtynės buvo tokios, kad nelabai reikia išgyventi. Žinant mūsų situaciją, norėjosi leisti visiems pažaisti. Buvo ir šou elementų, tokios rungtynės yra atitinkančios truputį kitokį krepšinį.

Negalima labai kritikuoti, bet norėtųsi tikrai solidesnio žaidimo iš Rashauno Broaduso, kuris anksčiau buvo tikrai solidesnis. Kartais jis nevaldo komandos, norėtųsi, kad jis padėtų mums daugiau.

„Lietuvos rytas“ labai moka žaisti, kai jiems pakrenta tritaškiai. Tuomet jie pabėga. Kai pradeda kristi tritaškiai, įmeti lengvus taškus, atsipalaiduoji, prasideda visai kitas žaidimas. Šiandien tai ir nutiko.

Tikrai pasiruošime svarbioms rungtynėms su Kėdainių „Nevėžiu“. Norėčiau kad su jais sužaistume vienas geriausių sezono rungtynių, kad atsirastų nors ir menka galimybė kautis dėl tos nepaskutinės vietos.

Kėdainiuose tikrai nebus kažkokių eksperimentų, žaisime savo žaidimą. Bandysime įvesti Gelo, kai žaidėme su Kėdainiais anksčiau, per pirmą pusę jis sumetė 20 taškų, bet visiems labai į akis krenta gynyba.

Reikia iškovoti tą pirmąją pergalę prieš Kėdainių klubą, o tuomet galbūt patikėsime, kad dar galime pakilti iš dugno. Mes galime kabintis, mūsų komanda tikrai nėra bloga.

Mums visiems labai sunku. Esame išmušti iš vėžių, bet ką padarysi“, – pasakojo V. Šeškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)