Prieš rungtynes apie būsimą akistatą su Eurolygos vicečempionais mintimis dalijosi du žalgiriečiai – Beno Udrihas ir Paulius Jankūnas.

„Varžovų traumos mūsų plano nekeičia. Mums nesvarbu, kas nežais ar kas žais varžovų komandoje, – kalbėjo B. Udrihas. – Žinome, jog mes patys galime rungtyniauti geriau, bandysime laimėti ir užtikrintai žengti į atkrintamąsias.“

Jau yra aišku, kad žalgiriečiai galutinėje turnyro lentelės rikiuotėje liks šeštoje pozicijoje. Akistata su „Olympiacos“ klubu gali būti ir ne paskutinė šiame sezone – realu, jog graikų ekipa taps žalgiriečių varžove Eurolygos atkrintamosiose.

Kalbėdamas apie būsimą oponentą šio vakaro rungtynėse P.Jankūnas išskyrė stipriąją „Olympiacos“ žaidimo dalį – kietą gynybą.

„Tai yra viena geriausių Europos komandų, kaip treneris minėjo daug kartų galbūt geriausiai besiginanti Eurolygoje komanda. Jų arenoje žaisti prie jų fanų bus sunku, bet ruošiamės tam ir būsime pasiruošę“, – aiškino „Žalgirio“ kapitonas.

Paskutines Eurolygos reguliariojo sezono rungtynes „Žalgiris“ penktadienį žaidžia su Pirėjo „Olympiakos“. Dvikovos pradžia – 19 val.

Jau skelbėme, kad dėl traumų šiose rungtynėse žaisti negalės Jamelas McLeanas, Kostas Papanikolaou ir Georgios Printezis.

Kaip rašo graikų tinklaraštis sport24.gr, padėti Pirėjo ekipai negalės ir ketvirtas žaidėjas – Kimas Tillie.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)