Šiuo metu „Nevėžis“ turi galvosūkių ne tik dėl naujo direktoriaus paieškų, bet ir dėl teisinių procesų. Vienas iš kreditorių Kauno apygardos teismui perdavė ieškinį dėl bankroto iškėlimo bylos. Balandžio 12-ąją dieną bus nuspręsta, ar pradėti teisinį procesą dėl VŠį „Vežlusis „Nevėžis“ bankroto bylos.

Negana to, „Nevėžį“ spaudžia ir LKL valdyba. Per lygos valdybos narių posėdį Klaipėdoje buvo nuspręsta, kad „Nevėžis“ privalo iki balandžio 15 dienos pateikti finansinę ataskaitą.

LKL sieks griežčiau žiūrėti į komandų licencijavimą, kadangi praėjusiais metais jį įveikė ir kelių metų skolas turintis „Nevėžis“, ir Klaipėdos „Neptūnas“, kuris buvo neatsiskaitęs su žaidėjais už praėjusį sezoną.

„Bus žiūrima į finansinį aspektą, kokios „Nevėžio“ galimybės likti LKL ir kitą sezoną, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ sakė LKL prezidentas Remigijus Milašius. – Mes tikrai netoleruosime, kad būtų daugiau kalbų, jog LKL licencija išduodama klubams neatsiskaičius su žaidėjais, tiekėjais ir kitais. Tos skolos velkasi 2-3 metus ir mes tikrai to nebetoleruosime. Bus valdybos sprendimas, ką toliau daryti.

„Nevėžio“ sportiniai rezultatai (8-20) leidžia klubui LKL užimti 9 vietą, nuo paskutiniąją užimančio Prienų–Birštono „Vytauto“ kėdainiečiai yra atitrūkę per 3 pergales. Ar liks „Nevėžis“ tarp 10 stipriausių šalies komandų, gali lemti ne sportiniai, o finansiniai rodikliai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)