Į finalo ketvertą pasibrovė Atėnų AEK, Monako „Basket“, Liudvigsburgo „MHP Riesen“ ir Mursijos UCAM komandos. Pastarojoje Ispanijos ekipoje rungtyniauja du krepšininkai, dar praėjusį sezoną atstovavę Lietuvos klubams.

Tai – buvęs Kauno „Žalgirio“ vidurio puolėjas Augusto Lima ir buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ įžaidėjas Clevinas Hannah.

Atsakomosiose ketvirtfinalio rungtynėse namie UCAM 81:72 nugalėjo Izmiro „Karšiyaka“ ekipą iš Turkijos, kurią treniruoja buvęs ir „Žalgirio“, ir „Lietuvos ryto“ treneris Aleksandras Trifunovičius.

C. Hannah nugalėtojams pelnė 14 taškų, A. Lima surinko 3 taškus, atkovojo 9 kamuolius ir blokavo 2 metimus.

Šiam mačui teisėjavo lietuvis Tomas Jasevičius.

Pirmas rungtynes Mursijos ekipa taip pat buvo laimėjusi 79:65.

Patekimas į klubinio tarptautinio turnyro geriausių komandų ketvertą – geriausias pasiekimas Mursijos ekipos istorijoje.

Kur vyks finalo ketvertas, bus paskelbta artimiausiu metu – varžybos vyks viename iš į ketvertuką patekusių komandų miestų.

Į pusfinalių poras ekipos bus susikirstytos burtų keliu.

Praėjusį sezoną Čempionų lygoje triumfavo Tenerifės „Iberostar“ su Mariumi Grigoniu, lietuvis tapo naudingiausiu finalo ketverto žaidėju (MVP).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)