„Kibirkšties“ ir „Sūduvos“ rungtynės antradienį „Lietuvos ryto“ arenoje prasidės 20 val., o žiūrovams įėjimas nemokamas.

„Labai tikimės, kad trečiadienį į rungtynes ateis daug mūsų sirgalių, mums reikia jų palaikymo, jie būtų mūsų šeštasis žaidėjas“, – sakė „Kibirkšties“ atakų organizatorė Laurita Jurčiūtė.

Priminsime, kad „Kibirkšties“ komanda pirmose serijos rungtynėse 80:72 įveikė „Sūduvos“ klubą, o jeigu prireiks, trečios rungtynės šeštadienį taip pat vyktų Marijampolėje.

„Geros emocijos po pirmų rungtynių dar nedingo, tačiau labai laukiame ir antrojo pusfinalio serijos mačo“, – sakė L. Jurčiūtė. – Laukiame dar vieno susitikimo, jaudulio ar įtampos nejaučiame, ruošiamės labai sunkioms rungtynėms ir turime žaisti taip, kad nereikėtų grįžti ir žaisti trečių rungtynių į Marijampolę“.

Prieš savaitę vykusiame mače „Kibirkšties“ ekipos pergalės raktu tapo tritaškiai metimai, kuriuos sostinės krepšininkės realizavo 36 proc. taiklumu (9/25), o aikštės šeimininkės pataikė vos 1 tolimą metimą iš 9 (11 proc.). Vilnietės išnaudojo ir savo pagrindinį ginklą – greitą puolimą. „Kibirkštis“ greito puolimo metu surinko 18 taškų, o jų varžovės – 6.

„Ir toliau stengiamės gerinti savo žaidimą du prieš du bei kuo labiau apsunkinti situaciją mesti „Sūduvos“ snaiperėms“, – teigė gynėja L. Jurčiūtė. – Anksčiau Marijampolės klubas išsiskirdavo kaip stipriausia LMKL komanda, o šį sezoną net keturios komandos turėjo realius šansus užimti pirmą vietą, nėra aiškaus favorito“.

Šį sezoną „Sūduvos“ komandoje rezultatyviausiai žaidžia Line Mikelevičienė, kuri vidutiniškai per mačą renka po 14 taškų. Daniele McCray įmeta po 13 taškų, o Rita Mileškienė ir Stephanie Gardner po 12. „Kibirkšties“ komandoje Shenita Landry renka po 15 taškų ir atkovoja po 8 kamuolius, Gabija Meškonytė renka po 14 taškų, Laura Juškaitė po 13, o L. Jurčiūtė po 12.

„Turime neperdegti aikštėje, išlaikyti susikaupimą ir koncentraciją visų rungtynių metu“, – apie uždavinius antrojo pusfinalio metu sakė L. Jurčiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)