Broliai Lavrinovičiai vaizdo reportaže atskleidžia, kad klubo sutartyje yra punktas, įpareigojantis krepšininkus kiekvieną savaitę po keliolika valandų dirbti AB „Lietkabelis“ gamykloje.

Joje – visa komanda, o strategas Ramūnas Butautas nevengia dalinti patarimų ir paprastiems darbuotojams.

Tokiu nuotaikingu klipu komanda pasveikino gerbėjus ir su šv. Velykomis ir su balandžio 1-ąja.

Geros nuotaikos nestokojo ir šiauliečiai, kurie skelbė, kad geriausio „Betsafe-LKL” rezultatyvių perdavimų specialisto Donato Sabeckio karjeroje – nauja stotelė.

„Šiaulių” žaidimo generolas nuo kito sezono papildys lietuviškąjį „AX Armani”, kurio gretose žaidžia Mindaugas Kuzminskas ir Artūras Gudaitis, tuo tarpu italų klubui taip pat priklausantis Mantas Kalnietis, pastaruoju metu iškritęs iš trenerio Simone Pianigiani rotacijos, persikels į Šiaulius“, – balandžio 1-osios ryte skelbė „Šiaulių“ klubo svetainė.

Utenos rajono savivaldybė socialiniame tinkle „Facebook“ džiaugėsi įrašu, skelbiančiu, jog iš Prienų į „Juventus“ atvyksta broliai Ballai.

„Nelegva buvo susitarti su Prienų-Birštono „Vytautas“ klubu, ypač su treneriu Virginijumi Šeškumi, – sakė Eimantas Skersis. – Bet su „Vytautu“ amerikiečių pasirašytoje sutartyje buvo numatyta galimybė sutartį nutraukti. LaVarui Ballui teko sumokėti tam tikrą pinigų sumą“, – rašoma pranešime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)