„AX Armani Exchange“ įžaidėjo pozicija daugiau nei perkrauta – Curtis Jerrellsas, Jordanas Theodore'ą ir Andrea Cinciarini. Milano komandos strategui nereikalingas M. Kalnietis svarstė galimybę nuomos sąlygomis persikelti į kitą komandą, tačiau atmetė keturis pasiūlymus.

M. Kalniečio sutartis su Milano klubu baigia galioti 2019 metų vasarą, tad nuo rudenio lietuvis galėtų būti paskolintas kitai ekipai.

„BasketNews.lt“ jau kovo mėnesio pradžioje skelbė, kad pasikviesti Kalnietį išreiškė norą Italijos aukščiausios lygos Venecijos „Umana Reyer“, Brešos „Germani Basket“ bei antrosios šalies lygos Bolonijos „Fortitudo“ ekipos. Anksčiau atakų organizatoriumi domėjosi ir Sankt Peterburgo „Zenit“ klubas.

2016 metų sausį iš Kauno „Žalgirio“ į Italiją persikėlęs M. Kalnietis šį sezoną Eurolygoje per 20 rungtynių žaidė vidutiniškai 15,8 minutės, pelnė 4,5 taško, atliko 2,2 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo 1,8 kamuolio.

Su Milano komanda žaisti Eurolygos rungtynių į Kauną atvykęs Mindaugas Kuzminskas apgailestavo dėl tokios M. Kalniečio situacijos.

„Kai išvažiuojame su komanda, jis sportuoja pagal individualų planą, o kai būname kartu, jis sportuoja su komanda. Situaciją patys žinote, yra kaip yra. Man, kaip draugui, gaila, kad ji tokia, nes manau, kad atrastume tą ryšį aikštelėje – vis tiek ne vienerius metus žaidėme kartu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)