LaMelo dėl įvairių priežasčių Lietuvoje be krepšinio praleido beveik visą mėnesį. Kurį laiką amerikietį stabdė nugaros skausmai ir liga, bet net ir pasveikęs jis nedegė noru rungtyniauti. Tai atskleidė atleto tėvas LaVaras.

Anot LaVaro, sveikatos problemų jo sūnus turėjo tik kelias dienas, o sugrįžti į rikiuotę labiau trukdė prastas nusiteikimas. Savo jauniausiojo sūnaus suminkštėjimą Lietuvoje įžvelgęs LaVaras netgi pats ėmėsi raginti jį dirbti, bet tai daryti sekėsi sunkiai.

Praėjusį sekmadienį LaMelo po ilgos pertraukos sugrįžo į rikiuotę. „Betsafe-LKL“ mače su Kėdainių „Nevėžiu“ trumpam ant parketo išbėgęs amerikietis per 3 minutes pelnė 2 taškus baudų metimais, prametė du metimus iš žaidimo ir suklydo.

Blankiai sugrįžusiam įžaidėjui esant aikštelėje, iki tol pirmavę prieniškiai paleido varžovus į priekį ir pagauti jų nebesugebėjo iki pat finalinės sirenos. „Vytautas“ pralaimėjo svarbią lygos autsaiderių akistatą 77:90, o Virginijus Šeškus pripažino – išleisti nutrūktgalvį LaMelo galimai buvo lemtinga klaida.

Nors „Big Baller Brand“ ciklo draugiškame mače prieš Kinijos klubą LaMelo antradienį pelnė 36 taškus ir parodė, jog yra sveikas, lemiamų „Betsafe-LKL“ kovų stadijoje V. Šeškus šešiolimečiu pasitikėti negali. To priežastis treneris įvardino po šeštadienio akistatos su Panevėžio „Lietkabeliu“.

„Pirmąjį mėnesį aš broliams labai daug nuolaidžiavau. Ypač Melo, nes jam yra 16 metų. Tai viską apsunkino. Kai tu visą mėnesį nuolaidžiauji, paskui būna labai sunku“, - sakė LaMelo talentu tikintis, bet jo pasiruošimą rungtynėms kvestionuojantis V. Šeškus.

Priešingai nei tėvas LaVaras ar treneris V. Šeškus, pats LaMelo, prieš „Lietkabelį“ žaidęs 5 minutes ir pelnęs 5 taškus, dėl savo minučių aikštelėje galvos nesuka bei teigia negalintis nieko pakeisti.

„Nežinau, kodėl negaunu žaisti ir nežinau, kada pradėsiu žaisti daugiau“, – Krepšinis.lt žurnalistui sakė jaunasis Ballas, lakoniškai atsakinėjęs į visus jam apie žaidimą „Vytauto“ klube pateiktus klausimus.

Dėl žaidimo laiko stokos nesusikrimtęs LaMelo gyvena Lietuvoje jau tris mėnesius. Vis dėlto pokalbio metu amerikietis negalėjo išskirti nieko, ko per šį laikotarpį jam pavyko išmokti.

„Nepasakyčiau, kad kažko išmokau, man viskas gerai. Svarbiausia, kad šalia šeima. Man nesvarbu, kur žaisti, galiu likti čia ir kitą sezoną“ – trumpai į visus klausimus atkirsdavo LaMelo.

Kiek atviresnis LaMelo buvo tik kalbėdamas apie savo laisvalaikį. Atletas neslepia, kad jį leidžia žaisdamas kompiuterinį žaidimą „Fortnite“, žiūrėdamas serialus ir stebėdamas NBA rungtynes.

„Man patinka mano laisvalaikis. „Netflix“ platformoje jau mačiau beveik viską, dabar žiūriu „Mindhunter“, „The Flash“, „Last chance“ ir „Youth“.

O dažniausiai tiesiog žaidžiu „Fortnite“, man tai sekasi labai gerai“, – sakė LaMelo, kuris kartais savo pasirodymus šiame žaidime transliuoja internetu.

„Fortnite“ – sparčiai populiarėjantis išlikimo tipo kompiuterinis žaidimas, kurį žaidžia ir daugybė garsenybių, tokių kaip reperiai Drake'as ar Travisas Scottas.

Šiam žaidimui neatsispiria ir NBA atletai, tokie kaip Gordonas Haywardas, Andre Drummondas, Paulas George'as, Karlas-Anthony Townsas ar Terrence'as Rossas.

NBA žaidėjų rate draugų turintis LaMelo atskleidė, jog neretai žaidžia kartu su buvusiais ir esamais jo brolio Lonzo ekipos Los Andželo „Lakers“ krepšininkais.

„Pažaidžiame su Jordanu Clarksonu, Larry Nance'u, Joshu Hartu ir kitais“, – sakė „Vytauto“ legionierius.

Pradėti žaisti „Fortnite“ šešiolikmetis viliojo ir savo vyresniuosius brolius LiAngelo ir Lonzo, tačiau to padaryti nepavyko.

Broliai, kaip ir tėvas LaVaras, norėtų, kad LaMelo daugiau laiko skirtų darbui ir poilsiui, tačiau nemato problemos tame, jog Lietuvoje amerikietis dažnai nueina miegoti paryčiais.

„Melo per naktis žaidžia žaidimus, bet tame nėra nieko blogo. Dažniausiai jis išsimiega, viskas gerai“, – bendraudamas su Krepšinis.lt sakė LiAngelo.

„Taip, Melo naktimis turi ką veikti. Jis nuolat kalba su Lonzo. Tai yra šeima. Mes darome tai, ką darome. Melo spėja ir pailsėti, ir pasiruošti krepšiniui“, – patikino LaVaras.

Be „Fortnite“, „Netflix“ ir bendravimo su šeima ar draugais, LaMelo dar skiria dėmesio ir NBA rungtynių stebėjimui. „Vytauto“ snaiperis liaupsina brolį Lonzo ir vadina jį metų naujoku.

„Lonzo yra geriausias naujokas, jam sekasi gerai. Tiesa, šiemet lygoje tikrai nemažai gerų naujokų. Man taip pat patinka Benas Simmonsas, mano berniukas Kyle'as Kuzma, D’Aronas Foxas ir Donovanas Mitchellas. Visi jie šaunūs“, – kalbėjo LaMelo.

Bendraudamas su Krepšinis.lt žurnalistu LaMelo atskleidė ir savo mėgstamiausių NBA žaidėjų penketą bei pasidalino prognozėmis dėl galimo šio sezono finišo.

„Mano mėgstamiausi žaidėjai yra Lonzo, Russellas Westbrookas, Kyrie Irvingas, Kevinas Durantas ir Jamesas Hardenas. Neabejoju, kad J. Hardenas šiemet laimės MVP apdovanojimą.

O kas laimės NBA? Manau, kad čempionais ir vėl bus „Golden State Warriors“, – atsisveikindamas tarė jauniausiasis Ballas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (131)