28-ojo Eurolygos turo dieną A. Randolphą pasivijo bauda už nederamą elgesį per antradienio rungtynes su Valensijos „Basket“.

2500 eurų nuobauda Europos čempionui skirta dėl pralaimėtų rungtynių metu nesuvaldytų emocijų – amerikietis parodė nepagarbą mačo arbitrams ir svaidėsi necenzūriniais žodžiais.

Praėjusią savaitę už panašų prasižengimą buvo nubaustas Maskvos srities „Chimki“ vyriausiasis treneris Georgios Bartzokas.

Madrido komandai ketvirtadienio vakaro rungtynėse su „Žalgiriu“ sėkmingas A. Randolpho žaidimas bus labai reikalingas – šiame susitikime šeimininkams negalės padėti ne tik ilgai nerungtyniaujantis serbas Ognjenas Kuzmičius, bet ir traumą patyręs meksikietis vidurio puolėjas Gustavo Ayonas.

Emocijas A. Randolphas sunkiai tramdo ne pirmą kartą. Galima prisiminti ir jo elgesį Europos čempionato ketvirtfinalio rungtynių su Latvija pabaigoje, kai aukštaūgis įsivėlė į konfliktą su varžovų lyderiu Kristapu Porzingiu ir niekaip nenorėjo palikti aikštės, nors jau buvo išnaudojęs leistiną asmeninių pražangų skaičių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)