Dabartiniai pirmenybių čempionai namuose 87:73 (16:21, 29:15, 29:20, 13:17) pranoko vienus pagrindinių žalgiriečių persekiotojų Tel Avivo „Maccabi“ (13-14).

Toks rezultatas reiškia, kad „Žalgiris“ gali jau šiame ture užsitikrinti vietą atkrintamosiose, jei namuose nugalės Milano „AX Echange“ ir sulauks Vitorijos „Baskonia“ pralaimėjimo prieš Bambergo „Brose“.

„Fenerbahče“ triumfo dėka dėl savo dalyvavimo atkrintamosiose varžybose jau yra ramus Madrido „Real“ klubas.

Jau prieš kurį laiką kelialapį į atkrintamąsias iškovoję „Fenerbahče“ krepšininkai nuo „Maccabi“ pabėgo antrajame kėlinyje, kurio pradžioje čempionai atsilikinėjo 18:26, bet dar iki didžiosios pertraukos buvo priekyje 45:36.

Antroje susitikimo pusėje Stambulo klubas demonstravo dar solidesnį žaidimą. Trečiajame ketvirtyje jis spurtavo 11:2 ir pradėjo varžovų triuškinimą 72:51.

Paskutiniosios 10 minučių „Maccabi“ išsigelbėjimu netapo. Izraelio ekipai pavyko tik kiek apkarpyti deficitą, todėl nuskambėjus finalinei sirenai jai teko susitaikyti su pralaimėjimu.

„Fenerbahče“: Marko Guduričius 23, Luigi Datome 16, Kostas Sloukas 12, Janas Vesely 11.

„Maccabi“: Pierre'as Jacksonas 13, Jonah Boldenas (7 atk. kam.) ir DeShaunas Thomasas po 12.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)