DELFI redakciją pasiekė D. Giannakopoulo laiškas, parengta analizė ir DVD diskas, – analize ir vaizdo įrašų rinkiniu „Panathinaikos“ savininkas bando įrodyti, kad Eurolygos organizacija yra korumpuota ir pataikauja dviems klubams.

DVD diske „Blogi teisėjų sprendimai 2017-2018 m. sezone“ D. Giannakopoulas surinko, jo nuomone, akis badančias teisėjų klaidas, prieš kurias Eurolyga užmerkia akis.

Į minėtą rinkinį pakliuvo „Žalgirio“ ir Pirėjo „Olympiakos“ mačo akimirkos, kuriose, anot šią medžiagą atrinkusių „Panathinaikos“ atstovų, teisėjai priėmė „Olympiakos“ ekipai palankius sprendimus ar nefiksavo šios graikų komandos žaidėjų pražangų.

Kviečiame patiems peržiūrėti atrinktas rungtynių akimirkas.

Tiesa, tose rungtynėse „Žalgiris“ laimėjo 74:68.

Anot D. Giannakopoulo, „Olympiakos“ ir „Fenerbahče“ yra geriausiai besiginančios komandos Eurolygoje. Tačiau šios abi komandos žaidžia labai arti ribos, kuomet arbitrai turi rinktis, ar ginantis buvo prasižengta, ar ne. „Akivaizdu, kad padedant arbitrams šios komandos daugumoje rungtynių surenka labai mažai pražangų lyginant su jų varžovais“, – tvirtina Atėnų „Panathinaikos“ vadovas.

Pateikiame labiausiai diskutuotinų epizodų rinkinį.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)