„Jis nenori laimėti“, – tokie buvo paskutiniai LaVaro žodžiai , susinervinusio ne tik dėl „Vytauto“ pralaimėjimo LKL rungtynėse Pasvalio „Pieno žvaigždėms“, bet ir dėl ant suolo „marinuojamų“ jo atžalų – LaMelo ir LiAngelo.

Anot skandalingojo amerikiečio, jei komanda žaistų greičiau, būtų daug geriau. „Pažiūrėkite, kokiu mirtinu ginklu gali tapti ši komanda“, – aiškino LaVaras Prienų-Birštono ekipos vyriausiajam treneriui Virginijui Šeškui.

Ballų šeimos galvos spaudimas neslūgsta ir jis nuolat primena, kad reikia drastiškai keisti žaidimą, bet atsižvelgia ir į tai, kad tai nėra lengva ilgus metus pagal savo sistemą treniruojančiam V. Šeškui.

Šios serijos vaizdai peršoka ir už Atlanto – Ballų šeimos rezidencijoje likę LaMelo augintiniai. Kelių šunų džiaugsmai gryname ore jaunėliui demonstruojami gyvai per telefoną.

Tuo tarpu pats LaMelo nėra nusiteikęs ilgai užsibūti Lietuvoje: „Neliksiu čia dar dvejus metus“. Tačiau jauniausias iš brolių tuojau pat sulaukia griežti tėvo žvilgsnio – nė nebandyk gudrauti.

Šiame epizode taip pat parodomas pirmasis LaVaro mėginimas prisimatuoti trenerio asistento vaidmenį.

It į prabangų vakarėlį apsirengęs amerikietis sėdasi ant treneriams skirtų kėdžių ir sulaukia V. Šeškaus replikos. „Iš pradžių asistentas, po to – vyriausias treneris? Žinau, ką rezgi“, – juokiasi jis.

„Big Baller Challenge“ rungtynėse pergalė 147:142 prieš „Dzūkiją“ – LaVaro triumfas. Ballų šeimos galva įrodė savo – aikštėje reikia „bėgti, bėgti, bėgti“. Tačiau V. Šeškus kraipo galvą – jei LaVaras ieškos būdų kaip dar labiau „užkurti“ puolimą, tai jis ras naujų, kaip pagerinti gynybą.

Vienas pagrindinių šios serijos momentų – slapta pasidaryta milžiniška LiAngelo tatuiruotė ant krūtinės. Visiems Ballams puikiai žinoma LaVaro nuostata prieš tatuiruotes, tačiau panašu, kad vidurinysis brolis linkęs maištauti.

Pirmą kartą sūnaus tatuiruotę LaVaras pamato per šalčio procedūras, kai LiAngelo labai nenoriai nusivelka marškinėlius.

Tėvas priblokštas ir kone pratrūksta keiksmais. Sunkiai su tuo susitaikęs LaVaras vėliau išrėžia pamokslą: „Iš pradžių auskarai, tatuiruotė, kas paskui? Alkoholis ir narkotikai“.

Tiesa, vėliau per treniruotę paprašęs prieiti sūnų, aiškinasi, kas nupiešta ant šio krūtinės ir smagiai iš to pasijuokia.

LiAngelo vėliau tatuiruotės piešinių prasmę aiškina ir vyriausiajam broliui, vienam iš Los Andželo „Lakers“ komandos lyderių Lonzo. Pastarajam juoką sukėlė faktas, kad LiAngelo save pavaizdavo liūtu.

Didelio dėmesio mūsų šalyje sulaukęs LaVaras Ballas ir jo sūnūs LaMeLo ir Li AnGelo nuotykus ir patirtis Lietuvoje įamžina realybės šou „Ball In The Family“ seriale. Jo pirmoje dalyje nemažas dėmesys buvo skiriamas amerikiečiams egzotiškai atrodančiai Lietuvai ir jos keistenybėms, antroje šou kūrėjai jau koncentruojasi į krepšinį ir garsiųjų brolių debiutą Prienų-Biršono „Vytauto“ komandoje, trečiojoje – LaVaras prasitaria apie dvejų metų planą, skirtą jaunėliui LaMelo — pagal jį jaunuolis turėtų 19-os praverti NBA duris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)