Po pergalės pasvaliečiai pavijo tiek pat pergalių turinčius „Šiaulius“, o „Nevėžis“ lieka priešpaskutinis – devintas (6/20).

Antrajame kėlinyje po Tado Sedekerskio dviejų baudos metimų „Nevėžis“ pirmavo 31:21, tačiau tada „Pieno žvaigždės“ ir pabudo. Viačeslavo Bobrovo vedami aikštės šeimininkai spurtavo 10:0 ir į pertrauką išėjo turėdami tik vieno taško deficitą (38:39).

Puikiai pirmoje mačo pusėje žaidęs T. Sedekerskis neprametė nei vieno metimo (3/3 dvit., 1/1 trit., 3/3 baudos) ir pelnė 12 taškų.

Tačiau po ilgosios pertraukos T. Sedekerskio taikiklis nusimušė ir po pertraukos pelnė 2 taškus.

Trečiąjį kėlinį pasvaliečiai laimėjo 31:21, o ketvirtajame kėlinyje didžiąją laiko dalį laikė dviženklę persvarą.

Atrodė, kad „Pieno žvaigždės“ pasieks užtikrintą pergalę: likus trims minutėms „Pieno žvaigždės“ pirmavo 85:70.

Lesteris Medfordas pataikė tritaškį su pražanga, realizavo baudos metimą, o svečiai laimėjo atkarpą 13:0 bei likus 22 sek. ekipas skyrė tik du taškai (85:83).

Vis dėlto „Nevėžis“ net 14 sekundžių nesugebėjo prasižengti, tad po Jehennso-Jey Manigato baudų metimų „Pieno žvaigždės“ pirmavo 4 taškais, o laiko buvo likusios tik 6 sekundės. „Nevėžio“ krepšininkams išsigelbėti nepavyko ir buvo priversti pripažinti jau 20-ąjį sezono pralaimėjimą.

Pasvalio komandai 17 taškų pelnė Viačeslavas Bobrovas, 14 – Nikita Balašovas, 13 – Artūrs Ausėjs, 12 – Trevonas Hughesas, 11 – Osvaldas Olisevičius.

Kėdainių ekipoje 21 tašką surinko Lesteris Medfordas, 17 – Aleksandras Zacharovas (9 atk. kam.), 14 – Tadas Sedekerskis, 10 – Jamesas Woodardas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)