Studentai į sekmadienio rungtynes su „Neptūnu“ gauna ne tik 25 proc. bilietams, bet ir „Siemens“ arenos baruose gali tikėtis specialių pasiūlymų parodžius studento pažymėjimą.

Nuaidėjus antrojo kėlinio pabaigos sirenai žiūrovų paprašysime neišsiskirstyti, nes bus pristatytas Vilniaus miesto mokyklų krepšinio turnyras BC „Lietuvos ryto“ ir „Vidal“ taurei laimėti. Turnyras skirtas Vilniaus miesto mokyklų moksleiviams gimusiems 2006 m. ir jaunesniems. Pagrindinis pirmenybių prizas – bendra treniruotė su „Lietuvos ryto“ vyrų komanda.

Didžiosios pertraukos metu klubas prisidės prie šešerių metų komandos fanės Austėjos svajonės. Ji visiems „Lietuvos ryto“ sirgaliams ruošia ypatingą pasirodymą kartu su Kristinos Piekautaitės šokių studijos linijinių šokių mažosiomis šokėjomis.

O kur dar tradicinės pramogos bei būgnininkų pasirodymai?

Į rungtynes atvykę aistruoliai turės galimybę „SIL“ žaidime laimėti kamuolį su visų klubo krepšininkų parašais, o metimas iš aikštės vidurio vienam sirgaliui gali atnešti net 1000 eurų!

Savo fanams taip pat ruošiame marškinėlių šaudyklę, gausybę „7 Pack“ skanėstų, o komandos fotografas Ray Vyšniauskas gaudys žavias aistruolių šypsenas pozuojant su Vilku, šokėjomis ar net Aarono Spevako būgnų komanda. Pastaroji linksmins žiūrovus koridoriuose prieš rungtynes.

Po rungtynių kviečiame apsilankyti jau tradiciniu tapusiame susitikime su žaidėjais BMW klube, kuriame gali dalyvauti visi norintys. Negana to, „Siemens“ arena pasibaigus rungtynėms kvies pagamintą maistą įsigyti net 50 proc. pigiau!

Iki pasimatymo jau šį sekmadienį „Siemens“ arenoje.

Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubas su Klaipėdos „Neptūnu“ rungtyniaus kovo 18-ąją, o mačo pradžia – 17:00. Aistruoliai yra kviečiami į areną atvykti anksčiau, kad nesusidarytų spūstys bei nepraleistumėte nė akimirkos krepšinio bei pramogų. Durys bus atidaromos apie 16:20 val.

Bilietų ieškokite „Tiketoje“, o rungtynių dieną jie brangs.