Tačiau toks planas privertė susiraukti LaMelo: jam sunku patikėti, kad net iki 19-os jis liks Lietuvoje, „Vytauto“ komandoje.

„Treneriui reikia lyderio, o tu jam patinki. Tačiau kol kas tu negali juo būti. Treneriui pasakiau, kad dar čia žaisi dvejus metus“, – sūnui kalbėjo LaVaras.

Akivaizdžiai nustebęs sūnus neturėjo komentarų serialą filmuojančiai grupei.

Anot LaVaro, Virginijus Šeškus turėjo priekaištų broliams už tai, kad šie po nesėkmės Panevėžyje rūbinėje jam kalbant naudojasi mobiliaisiais telefonais ir neklausė stratego.

Jaunėliui nieko kito neliko, tik klausyti tėvo ir atsiprašyti V. Šeškaus už nepagarbų elgesį.

V. Šeškus su nuoširdžia šypsena priėmė jaunėlio žodžius: „Viskas gerai“, – paspaudė vienas kitam rankas ir atsiprašymas priimtas.

Akivaizdu, kad jauniausias Ballų šeimos narys žavisi vyriausiuoju broliu Lonzo, kuris atstovauja Los Andželo „Lakers“ ir, ko gero, jo ilgisi: LaMelo 5-ą valandą ryte skambino broliui į Los Andželą, nors už kelių valandų LaMelo reikėjo keltis ir keliauti į treniruotę.

Taip pat šioje serijoje nemažai dėmesio skiriama mamai Tinai, kuri sėkmingai sveiksta po patirto insulto, o jai nuoširdžiai padeda visa šeimyna. Pasakojami gana jautrūs jos reabilitacijos dalykai ir lėtas, bet stabilus progresas.

Tėvas vėl turėjo priekaištų LaMelo, kuris trečiame „Big Baller Brand“ turnyro mače su Šakių „Vyčiu“ po keitimo akivaizdžiai neslėpė nepasitenkinimo tokiu V. Šeškaus sprendimu. Atrodė, kad jam neberūpi, kas vyksta ant parketo. Anot LaVaro, lyderiai taip nesielgia.

Dar labiau tėvą supykdė tai, kad sūnus neįdėmiai klausė jo pastabų: taip, jis nėra treneris, bet tėvas linki tik gero.

Ballų ilgalaikius planus gali sugriauti „Vytauto“ prasti popieriai LKL čempionate: jei klubas liks paskutinis – klubas gali atsisveikinti su stipriausia Lietuvos krepšinio lyga ir kitą sezoną pradėti antrame pagal pajėgumą NKL čempionate.

Apie tai LaVarą įspėjo šeimą lydintis verslo partneris Alanas. Tai reikštų mažesnį susidomėjimą klubu, mažesnes pajamas ir žemesnį krepšinio lygį, kuriame varžytųsi komanda ir broliai Ballai. Tai kelia nemažą susirūpinimą tėvui.

Anot LaVaro, jei V. Šeškus nesilaikys jo propaguojamos greito žaidimo taktikos, paremtos trumpomis atakomis ir gausybės metimų, komanda neturės šansų.

Didelio dėmesio mūsų šalyje sulaukęs LaVaras Ballas ir jo sūnūs LaMeLo ir Li AnGelo nuotykus ir patirtis Lietuvoje įamžina realybės šou „Ball In The Family“ seriale. Jo pirmoje dalyje nemažas dėmesys buvo skiriamas amerikiečiams egzotiškai atrodančiai Lietuvai ir jos keistenybėms, antroje šou kūrėjai jau koncentruojasi į krepšinį ir garsiųjų brolių debiutą Prienų-Biršono „Vytauto“ komandoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)