Palaikyti savo klubo į Lietuvą atvykusi „Fenerbahče“ fanų grupė rungtynių metu iškėlė plakatus, kuriuose pavaizduotas vienas turtingiausių Turkijos žmonių Ali Kocas. 50-metis verslininkas jau kurį laiką siekia tapti Stambulo ekipos prezidentu.

Praeityje „Fenerbahče“ viceprezidento pareigas A. Kocas iš jų turėjo pasitraukti, o dabar sirgaliai aktyviai palaiko jo kandidatūrą ir tikisi, kad turtingiausios šalies šeimos atstovas pakeis nuo 1998 metų Stambulo klubui vadovaujantį Azizą Yildirimą.

Už „Fenerbahče“ žaidėjų nugarų pakilę plakatai nepatiko dabartinei klubo vadybai. Vienas ekipos direktorių Ozanas Balabanas paprašė fanų nuleisti plakatus, o šiems nesutikus, turkas kreipėsi į „Žalgirio“ arenoje buvusius pareigūnus, rašo Turkijos spauda.

Vis dėlto O. Balabanui nepadėjo ir pagalbos prašymas, nes pareigūnai, anot Turkijos žiniasklaidos, nepamatė plakatuose nieko netinkamo.

„Fenerbahče“ fanai socialiniuose tinkluose po rungtynių pasmerkė O. Balabano veiksmus kaip nedemokratiškus ir varžančius laisvę bei pareikalavo šio direktoriaus atsistatydinimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)