„Mūsų laukia labai svarbios rungtynės. Tikiuosi, kad brolis, kuris arenoje stebės mano rungtynes pirmą kartą šiame sezone, taps sėkmės talismanu.

Mums reikės būti agresyviems, labai gerai gintis. „Žalgiris“ yra pavojinga komanda, ypač namuose. Pagrindinė jų sėkmės priežastis – Šarūnas Jasikevičius. Tai labai emocingas treneris, sugebantis užvesti komandą. Tuo įsitikinome, kai žaidėme su jais Stambule. Kevinas Pangosas taip pat žaidžia neįtikėtiną sezoną, treneris jį daug ko išmokė“, – sakė Bradas Wannamakeris.

„Kai abu žaidėme Vokietijoje, su broliu matydavomės keliskart per savaitę, augdami nuolat leisdavome laiką kartu. Matytis kas pusmetį mums vis dar neįprasta. Gyvenu Kaune jau kurį laiką, bet pirmą kartą būsiu „Žalgirio“ arenoje. Girdėjau, kad atmosfera ten būna neeilinė. Tikiuosi, brolis laimės“, – susitikimo su dvyniu įspūdžiais dalijosi Brianas.

Po ilgos pertraukos sutikęs brolį, Brianas jam įteikė savo atstovaujamos Šakių „Vyčio“ komandos marškinėlius su 11-uoju numeriu ir Wannamakerio pavarde bei tradicinių lietuviškų skanėstų. Dvyniai vakarą praleido stebėdami Eurolygos rungtynes tarp Madrido „Real“ (Ispanija) ir Atėnų „Panathinaikos“ (Graikija).

Dėl ypatingos progos Brianas Wannamakeris netgi praleis paskutines Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) reguliariojo sezono rungtynes tarp Šakių „Vyčio“ ir Palangos komandų. Šakių klubas jau užsitikrino pirmąją vietą reguliariajame NKL čempionato sezone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)