„Labai džiaugiamės, kad pavyko pasirašyti sutartį su dar vienu perspektyviu žaidėju iš Vilniaus bei mūsų klubo sistemos, – oficialiai klubo interneto svetainei teigė „Perlo“ vyr. treneris Arvydas Gronskis. – Tai drąsus bei kovingas krepšininkas ir tikimės, kad ateityje jis papildys pagrindinę „Lietuvos ryto“ komandą.“

S.Jarumbauskas 2017-2018 m. sezoną pradėjo RKL pirmenybėse, o startavus šiems metams debiutavo ir NKL. Pastarajame čempionate gynėjas per žaistas 10 rungtynių vidutiniškai renka po 6,1 taško, atkovoja 4,2 kamuolio ir perima 1,7 kamuolio per susitikimą.

„Jaučiuosi be galo laimingas. Liuks, – padėjęs parašą ant sutarties džiaugėsi S.Jarumbauskas. – Krepšinis man nuo vaikystės buvo pats svarbiausias, o viską išsikovojau dideliu noru bei ryžtu.“

17-metis dalyvavo ir Eurolygos atrankos turnyre Kaune, kuriame padėjo savo komandai iškovoti pirmąją vietą bei kelialapį į pagrindines pirmenybes Belgrade. Jaunasis „Lietuvos ryto“ talentas minėtose pirmenybėse rinko po 11,2 taško, atkovojo 6,5 bei perėmė po 2 kamuolius per mačą. Žaidėjas rinko net po 15,3 naudingumo balo per rungtynes.

192 centimetrų atakuojantis gynėjas taip pat yra kandidatas į Lietuvos aštuoniolikmečių rinktinę, kuri vasarą pradės pasiruošimą Europos čempionato kovoms.

„Lietuvos rytas“ šį sezoną rodo didelį dėmesį Lietuvos krepšinio talentams ir teigia pirmenybę jų ugdymui savo sistemoje. Šiemet ilgalaikę sutartį su klubu pasirašė ir vienas perspektyviausių Lietuvos krepšininkų Deividas Sirvydis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)