Lietuvos šeimos ūkininkų sąjungos 18-ą kartą organizuojamas renginys antrus metus iš eilės įsikurs prie „Žalgirio“ arenos, sutrauks būrį miestiečių bei miesto svečių, todėl tomis pačiomis dienomis vykstančių renginių lankytojai (net ir tie, kurie turi parkavimo leidimus), skatinami į areną atvykti viešuoju transportu arba naudojantis pavežėjimo paslaugomis.

Tai geriausias ir bene vienintelis būdas pasiekti renginį išvengus spūsčių ir nepajutus automobilio parkavimo problemos Kauno miesto centre, skelbiama „Žalgirio“ pranešime spaudai.

Tai ypač svarbu „Žalgirio“ sirgaliams – kovo 9 dieną, penktadienį, Kaune svečiuosis Eurolygos čempionai „Fenerbahče“ krepšininkai.

Į šį mačą jau išparduoti visi bilietai, todėl žiūrovai skatinami ne tik automobilį palikti namuose, bet ir į areną rinktis anksčiau. Kitų miestų gyventojai parkavimo problemų gali išvengti vykdami į „Žalgirio“ areną „Žalgirio“ ekspresais.

Pavežėjimo paslaugą teikianti bendrovė „Taxify“ su kodu ZALGIRIOARENA garantuoja nemokamą ir saugią pirmąją kelionę iki „Žalgirio“ arenos ar iš jos. Po arenos renginių taip pat kursuoja ir specialūs ŽA raidėmis pažymėti autobusai. Tiesa, šį kartą jie lankytojų lauks ne įprastose vietose Nemuno saloje, o Karaliaus Mindaugo prospekte.

Pirmajame arenos aukšte bus galima išbandyti nemokamas virtualios realybės pramogas ar pasipuošti laikinomis tatuiruotėmis, trečiojo aukšto lankytojų lauks foto siena bei nemokamai spausdinamos nuotraukos iš „Instagram“ profilio, o 18.30-19.30 val. skelbiama „Laimės valanda“ visuose arenos baruose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)