„Visada“, - mandagiai šypteli Ž. Obradovičius paklaustas, ar smagu bus vėl sutikti buvusį savo auklėtinį Šarūną Jasikevičių, kuris dabar stovi už varžovų komandos vairo.

Pirmojo rato dvikovoje „Žalgiris“ praėjusių metų pabaigoje išplėšė pergalę minimaliu skirtumu – 90:89. Tuomet pergalę garantavo fantastiškas Artūro Milaknio tritaškis besibaigiant rungtynėms.

Stambule buvusį savo trenerį Željko Obradovičių „Žalgirio“ strategas Šarūnas Jasikevičius pranoko pirmą kartą.

Šiuo metu žalgiriečiai (15/9) turnyro lentelėje yra ketvirti, o „Fenerbahče“ (17/7) ekipa rikiuojasi 3-oje pozicijoje.

„Žalgiris šį sezoną žaidžia puikiai. Visi žaidėjai žino, ką reikia daryti ir mūsų laukia labai sunkios rungtynės.

Girdėjau, kad parduoti visi bilietai, o nuo to mums tikrai nebus lengviau. Atmosfera bus puiki, tuo net neabejoju. Tuo pačiu tai bus puiki proga mano žaidėjams atsigriebti“, - kalba Ž. Obradovičius.

Treneris nebuvo linkęs leistis į platesnius komentarus, kas pasikeitė nuo pirmosios dvikovos Stambule.

„Viską pamatysime rytoj. Žinoma, penktadienį laukia naujos rungtynės ir jos bus kitokios, nei prieš kelis mėnesius. Dabar žaidėjai jau ilgiau žaidžia kartu ir susižaidimas jau kitas. Bus sunkios rungtynės, kaip ir visos Eurolygos rungtynės“, – sako Ž. Obradovičius.

Prieš pirmąją tarpusavio dvikovą „Žalgiris“ žengė septintas, o dabar jau kvėpuoja turkams į nugaras.

„Ne, tai tikrai nestebina, nes kauniečiai puikiai žaidžia. Be to, komandos viduje tvyro puiki atmosfera. Gal kažkam tai ir staigmena, bet tik ne man.

Nemanau, kad galima išskirti kažkurį žaidėją, nes visi įneša savi indėlį ir yra svarbūs. „Žalgiris“ žaidžia kaip komanda“, - Kauno oro uoste kalbėjo serbas.

„Fenerbahče“ ir „Žalgiris“ jėgas išmėgins penktadienį 20 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)