Iš penkių, skirtinguose Lietuvos miestuose vyksiančių etapų sudaryto čempionato metu komandos kausis ne tik dėl galimybės tapti Lietuvos rinktinėmis ir atstovauti Lietuvai Europos čempionatų atrankose , bet ir rinks reitingo taškus bei kovos dėl vietų Kaune vyksiančiame pirmajame tarptautiniame „Kaunas Challenger 2018“ turnyre.

Pirmenybių organizatoriai, norėdami į šį žaidimą įtraukti kiek įmanoma daugiau jaunimo, siūlo viliojančią galimybę – gausiausiai čempionato metu dalyvausianti bendrojo ugdymo arba sporto mokykla laimės treniruotę su vienu iš Lietuvos rinktinės trenerių bei 30 krepšinio kamuolių. Šiame konkurse dalyvauja tiek krepšinio mokyklos, tiek bendrojo ugdymo įstaigos.

„Lietuvoje nemažai jaunimo lanko krepšinį, tačiau norime, kad kuo daugiau jų atkreiptų dėmesį ir į šią sporto šaką, kuri Lietuvoje turi didžiulę perspektyvą.

Nors 3x3 krepšinis Lietuvoje tik pradeda augti, stengiamės skatinti jaunimą į tai pažvelgti šiek tiek rimčiau. Juolab, kad stengtis tikrai yra dėl ko – gausiausiai čempionate dalyvausianti mokykla turės neeilinę galimybę dalyvauti vieno iš Lietuvos rinktinės trenerių vedamoje treniruotėje”, – pasakojo „Sporto namų“ direktorius Ignas Grinevičius.

Vis dar neužsiregistravę į „Šiaulių arenoje“ jau mažiau nei už savaitės vyksiantį pirmą čempionato etapą, tačiau norintys tą padaryti dalyviai registraciją bei visą informaciją iki kovo 8d. 23:59 val. gali rasti adresu http://www.krepsinionamai.lt/3x3 paskelbtoje registracijos formoje.

Turnyrų dalyvių lauks įvairūs rėmėjų bei projekto partnerių prizai, o visi dalyviai gaus po dvejus oficialius čempionato marškinėlius.

Visas Lietuvos atvirojo 3×3 krepšinio čempionato finalines kovas galėsite tiesiogiai stebėti per TV6 televiziją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją