Jeigu pirmoje su mūsų šalimi susijusioje Ballų serialo dalyje nemažas dėmesys buvo skiriamas amerikiečiams egzotiškai atrodančiai Lietuvai ir jos keistenybėms, antroje šou kūrėjai jau koncentruojasi į krepšinį ir garsiųjų brolių debiutą Prienų-Biršono „Vytauto“ komandoje.

Jei pirmosios „Big Baller Brand“ turnyro rungtynės su „Žalgirio“ dubleriais broliams buvo sėkmingos, LKL turnyro akistata su Panevėžio „Lietkabeliu“ klostėsi ne taip, kaip planavo tėtušis LaVaras.

LaMelo ir LiAngelo žaidė nedaug, nepelnė nė taško, aikštelėje nebuvo kartu, o tai sukėlė nemenką LaVaro pasipiktinimą, pasibaigusį asmeniniu amerikiečio pokalbiu su Virginijumi Šeškumi.

Nors pokalbis vyko už uždarų durų, netrukus LaVaras atskleidė, kas jo metu buvo išsakyta.

Išaiškinęs, kad komandą treniruoja, jo nuomone, ne visai teisingai, LaVaras pažadėjo V. Šeškui, kad LaMelo Ballas Prienuose liks iki 2020-ųjų, kol galės eiti į NBA naujokų biržą.

Mainais į tai Šeškus turėjo pažadėti, kad iš LaMelo išgudys geriausią įmanomą krepšininką.

LaVaras treneriui pažadėjo ir tai, kad „atskaitys moralą“ savo sūnui už rodomą nepagarbą. Net vaizdo įraše matyti, kaip persirengimo kambaryje, V. Šeškui kalbantis su žaidėjais, LaMelo visiškai nekreipia dėmesio ir yra „sulindęs“ į savo išmanųjį telefoną.

Laidoje taip pat parodomas „Ball In The Family“ rengėjų konfliktas su Lietuvoje viešėjusiu ESPN žurnalistu Jeffu Goodmanu.

Viešumoje išplatinęs kritiškus LaVaro žodžius apie Los Andželo „Lakers“ trenerį Luke'ą Waltoną, J. Goodmanas susilaukė tėtušio pykčio – anot Ballo, šios informacijos jis skelbti neleido, tačiau žurnalistas pasielgė priešingai, todėl laidoje tapo „persona non grata.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)