„Domiuosi moterų krepšiniu ir visada prisidedu prie tų, kurie populiarina mano mėgstamą sporto šaką, – pabrėžė T. Pačėsas. – Man visada įdomu, kaip sekasi moterų krepšiniui, ir bus smagu sudalyvauti šiame trijulių konkurse.“

T.Pačėsas kartu su dar 7 vyrais varžysis trijulių konkurse. Komandos, kuriose bus vyras, LMKL žaidėja ir sporto mokyklos auklėtinė, mes iš po krepšio, nuo baudų metimo linijos ir iš tritaškio zonos.

Atlantos olimpinių žaidynių prizininkui ir treneriui kompaniją trijulių komandoje palaikys alytiškė, viena geriausių Kauno „Aistės-LSU“ žaidėjų Karolina Kazočiūnaitė.

Metimų konkurse kartu su kitais puikiai žinomais vyrais taip pat varžysis Eurovizijoje Lietuvai atstovavęs Vaidotas Baumila. Vienas ryškiausių šalies dainininkų tokioje LMKL šventėje pasirodys jau ne pirmą kartą, o šį tarsi tradicija tapusį dalyvavimą skatina meilė krepšiniui.

„Smagu susiburti su krepšinio mėgėjais, pabūti drauge, pasižaisti. Audra – šaunuolė, kad pagyvina visą šią „Žvaigždžių dienos“ programą ir pakviečia žmones prisijungti“, – omenyje turėdamas LMKL direktorę A. Ginelevičienę, sakė V. Baumila.

Pramogų pasaulio atstovas šventę trijulių konkurse kurs būdamas vienoje komandoje su jaunąja LMKL žvaigžde Gabija Meškonyte bei Vilniaus krepšinio mokyklos auklėtine Urte Ratavičiūte.

„Esu matęs Gabiją žaidžiant praėjusiais metais finale. Ji – tokia kieto sudėjimo, daug veržiasi ir mėgsta žaisti po krepšiu. Man patiko jos žaidimo stilius“, – apie savo partnerę atsiliepė V. Baumila, kuriam savo jėgas su ja teko išbandyti ir labdaringame susitikime tarp mėgėjų komandos „Kažkur Matyti“ ir Vilniaus „Kibirkšties“.

Trijulių komandų sudėtys

LMKL „Žvaigždžių dienos“ metu taip pat vyks snaiperių konkursas, o renginį vainikuos Lietuvos moterų krepšinio taurės finalas tarp Marijampolės „Sūduvos“ ir Kauno r. „Hoptrans-Sirenų“.

Šventėje, kuri prasidės sekmadienį 13 val., žiūrovams dainuos išskirtinio balso savininkė Inga Valinskienė bei šoks didžiausiuose krepšinio renginiuose pasirodančios „Žalgirio“ šokėjos.

Bilietus į net tris valandas truksiantį krepšinio, muzikos ir šviesų renginį platina „Bilietai.lt“. Juos galite įsigyti internetu arba „Bilietai.lt” kasos punktuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)