Nesustabdomas šiame mače buvo australas Benas Madgenas, kuris į varžovų krepšį įmetė net 30 taškų ir surinko 30 naudingumo balų.

Svečiai iš Rusijos mačo pradžioje spurtavo 16:4, tačiau įspūdingų Martycho Echodo skrydžių bei dviejų Jimmy Barono tritaškių dėka šeimininkams pavyko skirtumą sumažinti iki minimumo. Kėlinuko pabaigoje „Jenisej“ krepšininkai dar surengė nedidelį spurtą, bet vilniečiai panaudoję pilnos aikštės spaudimą atsakė tuo pačiu ir skirtumas po pirmojo ketvirčio išliko nedidelis (23:21).

Antrasis kėlinys vyko taškas į tašką, tačiau paskutinę minutę 7:0 spurtavę svečiai į didžiąją pertrauką keliavo pirmaudami 55:48.

Nuostabų pasirodymą trečiame kėlinuke surengė vos praėjusią savaitę plaštakos operaciją iškentęs australas Benas Madgenas. 33-ejų gynėjas mėtė vieną tritaškį po kito, o tai leido vilniečiams prieš lemiamas dešimt minučių įgyti 14 taškų pranašumą (84:70).

Ketvirtajame ketvirtyje „Lietuvos ryto“ komanda išlaikė įgytą persvarą ir iškovojo pergalę.

„Lietuvos rytas“: B.Madgenas 30 (11/15 met., 8/12 trit.), R.Giedraitis 17 (5 atk. kam.), M.Echodas 16 (7/8 met., 6 atk. kam.), J.Baronas ir L.Mavrokefalidis po 12, M.Girdžiūnas 10 (8 rez. perd.).

„Jenisej“: Z.Dowdellas 19, M.Lyonsas 17, A.Hilliardas 16.

Dėl ligos susitikimą praleido Egidijus Mockevičius ir Mindaugas Lukauskis, o nuo suolelio nepakilo Deividas Sirvydis, Arnas Beručka bei traumuotas Arnas Butkevičius.

Šeštadienį vilniečiai keliaus į Prienus, kur po beveik trijų savaičių pertraukos tęs savo pasirodymą „Betsafe-LKL“ pirmenybėse. „Lietuvos ryto“ ekipa susitiks su vietos „Vytautu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)