Tai pirma „Vytauto“ nesėkmė per draugiškas rungtynes, kai komandai vadovavo LaVaras Ballas.

„Vytauto“ klubas per pirmąjį kėlinį pelnė net 49 taškus ir po pirmųjų 10 min. pirmavo 49:25, tačiau vėliau svečiai pagerino gynybą, o ketvirtajame kėlinyje išsiveržė į priekį bei iškovojo pergalę.

Šeimininkams 35 taškus pelnė Edvinas Šeškus (5/5 dvit., 8/15 trit., 1/2 baudos), 32 – LiAngelo Ballas (4/9 dvit., 7/17 trit, 3/3 baudų met.), 31 – LaMelo Ballas (7/15 dvit., 5/15 trit., 2/2 baudų met., 8 rez. perd.)

Rygos komandoje rezultatyviausiai žaidė Nikolajs Zolotovas. Jo sąskaitoje – 29 taškai.

„Vytauto“ - VEF mačo statistika

Po mačo L. Ballas negailėjo kritikos ir savo sūnums, ir vyresniems „Vytauto“ krepšininkams.

„Jeigu jie galvoja, kad laimėsime be pastangų, taip nenutiks. Bet jie tik baksnojo pirštais vieni į kitus. Dalis vyresnių žaidėjų į tai nežiūri rimtai. Čia ne LKL rungtynės. Bet tu negali laimėti, jeigu nežaidi rimtai. Jie neatliko savo darbo“, – rėžė ekipai vadovavęs L. Ballas.

Jo kritikos neišvengė ir jauniausias sūnus LaMelo, kuris turėjo jam pastabų dėl savanaudiškumo.

„Neįmanoma visko vienam padaryti. Jis išmokti pasinaudoti komandos draugais, žaisti su jais, dalintis kamuoliu. Tačiau jis dar jaunas, mokosi, viskas bus gerai“, – apie 16-metį sūnų kalbėjo LaVaras.

„Big Baller Brand International Tournament“ vardą turintis tarptautinis draugiškas turnyras prasidėjo vasario 25 d. ir vyks tris dienas, iki vasario 27 d.

Be „Vytauto“ turnyre taip pat dalyvauja trys užsienio komandos – Rygos VEF (Latvija), Ščecino „Wilki Morskie“ (Lenkija) ir Domžalės „Helios Suns“ (Slovėnija).

„Big Baller Brand International Tournament“ tarptautinis draugiškas turnyras vyks vieno rato principu: visos komandos tarpusavyje sužais po vienerias rungtynes, o prizininkai paaiškės pagal ekipų rikiuotę turnyrinėje lentelėje.

Visos „Vytauto“ komandos rungtynės bus transliuojamos socialiniame tinkle „Facebook“.

Artimiausias rungtynes „Vytautas" žais pirmadienį prieš Ščecino „Wilki Morskie“ (Lenkija) ekipą, mačo pradžia – 21 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)