Taikliausių krepšininkių konkurse šiemet taip pat dalyvaus ir G. Tamašauskaitei iššūkį mes Urtė Bukauskaitė (Šiaulių „Šiauliai-Universitetas“), Gintarė Jasiunskaitė (Kauno „Aistės-LSU“), Laurita Jurčiūtė (Vilniaus „Kibirkštis“), Dovilė Saurazaitė (Kauno r. „Hoptrans-Sirenos“), Rita Žilinskaitė (Ukmergės „Vilkmergė“) ir Agnė Černeckytė (Klaipėdos „Fortūna“).

Pastarajai priklauso šio sezono LMKL rekordas – 7 taiklūs tolimi metimai į „Vilkmergės“ krepšį. Ji yra ir daugiausiai tritaškių šį sezoną LMKL pataikiusi žaidėja (51).

Geriausiu pataikymu iš šių metų dalyvių pasižymi „Šiaulių-Universiteto“ atstovė U. Bukauskaitė. Jos pataikymas iš toli siekia 37,2 proc.

Anksčiau analogiškuose konkursuose yra dalyvavusios A. Černeckytė, R. Žilinskaitė ir G. Jasiunskaitė. Pernai G. Tamašauskaitė finale 18-14 įveikė Volhą Ziuzkovą iš Kauno r. „Hoptrans-Sirenų“ komandos.

Šiemet snaiperių konkurso nugalėtojai atiteks 500 eurų piniginis prizas ir 200 eurų dovanų čekis išskirtinių papuošalų gamintojos „Sidabrinė kamėja“ gaminiams.

Tritaškių konkursas kartu su Lietuvos moterų krepšinio taurės (LMKT) finalu tarp Marijampolės „Sūduva“ ir Kauno r. „Hoptrans-Sirenų“ pirmąjį pavasario savaitgalį vyks viename jaukiausių Lietuvos kurortų – Druskininkuose. Jame ne tik paaiškės individualių konkursų laimėtojos bei taurės šeimininkės, bet ir žiūrovus linksmins išskirtinio balso savininkė Inga Valinskienė bei didžiausiuose krepšinio renginiuose šokančios „Žalgirio“ šokėjos.

Artimiausiu metu LMKL paskelbs ir daugiau neeilinių asmenybių, kurių pasirodymai papuoš šventę Druskininkuose.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)